.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: vse na men li :(

vse na men li :(

vse az li trqbva da sam razo4arovana.zvu4i banalno no sled porednoto razo4arovanie nqmam sili za ni6to.imah silini 4uvstva kam edno momi4e i misleh 4e i to ima kam men i za malko rabotata a stane no kakto vinagi stava pri men vs ruhna nz kvo stava.sorry 4e vi zanimavam s glupostite si ama imam nujda da spodelq s nqkoi i ako nqkoi zn kak moga da prejivqvam razo4arovaniqta po-lesno ili prosto iska da si dade mnenieto ne mi spestvavaite ni6to.sorry o6te vednaj

ne mojesh nqma kak povqrvai mi prosto nqma kak da gi prejiveesh po lesno zashto BOLI ujasno mnogo!
    ObichaM te Viki!!!

Супер фен

Re: vse na men li :(

Цитирай Първоначално написано от otchaqnata
    imah silini 4uvstva kam edno momi4e i misleh 4e i to ima kam men i za malko rabotata a stane no kakto vinagi stava pri men vs ruhna nz kvo stava.
    Еми кво да напраи момичето, че не е лезбо?

mn se izvniqvam gre6kata e moq.4uvstvata est bqha kam mom4e izvinqvam se

O, skupi.kakvo ti puka, porednoto momi4e.Zamisli se-6tom strada6 tolkova...tq e vinovna.Naqsno e 4e ima6 4uvstva kum neq.Ne i puka tova e.Proumei, 4e ako strada6 za vs taka, te se pogubi6.Q i tegli edna maina.zamisli se nad tova.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

opa e to az pisah...ne pro4etoh tova koeto si napisala ot dolu, sory macka.Seedno sum pisala''toi''.Izvinqvam se o6te vednuj.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

nqma ni6to mersi za preporakata.zna4i s dve dumi da gledam na pred.10x

Повече от фен
    Malko_kote mnogo si prava!
    I az mislq taka.
    otchaqnata ne se pritesnqvai prosto toi ne e bil za teb.Po-dobre iz4akai malko i si hvani mom4e,koeto naistina da te zaslujava

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Не си заслужава, мила. Мъже бол! Какви пичове ще срещаш за напрееед... Така че оглеждай се за гадже. Това ще ти помогне да забравиш това момче. ГаранТия ти давам.
    HardC0re and BDSM forever

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Какви пичове ще срещаш за напрееед... Така че оглеждай се за гадже. Това ще ти помогне да забравиш това момче...
    Аха.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си