- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мъ4а ли го по тоя на4ин?
За да се отпуснеш е хубаво да не се прехвърляш от целувки направо на секс, ама когато това продължава дълго е наистина неприятно за момчето, току виж разтоварил напрежението някъде другаде ;)
dai mu na mladeja da te bocne
тва за болките в корема е вярно...гадна ралта...пък и пича му е инт...донякаде..и после се изнервя...нищо не ти коства да си поиграеш с ръчичката докато се целувате...
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Ах, колко ми е познато това, от едно старо гаджеНаправо го разбиваш по този нечин. Недей да продължаваш, че някой ден може да му писне и да те насили. По-добре поговори с него, обясни му, че не си готова и прочие. Смятам, че ще те разбере. Ама да правиш това и после да го оставяш си е кошмарно.
Shte go draznish taka o6te nekvo vreme i posle ili 6te te ***** nasila ili 6te ti tegli 1 maina........... Zvu4i brutalno, no tva mi doide na um, kogato se setih za razgovora s 1 fr.......
Ako ne se 4uvstva6 gotova i t.n. po po-leka s igri4ki ot tozi rod.....
P.S.: a pak moje i da sm razbrala nepravilno..... ako ste i dvamata na po 15-16 godinki- spox....... ili pak moje bi ti go iska6, ama toi ne..... taka i ne razbrah za6to ne go pravite......
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
ne uf deeda znam ne sam mom4e
ami teq "igri4ki" w powe4eto slu4ai toi gi predizwikwa , az ne go draznq nito imam za cel da mu wredq po toq na4in.govorih s nego i edinstwenoto koeto mi kaza be6e 4e posle malko go e qd,no haresva vsqko ne6to koeto pravi s men i twa ne e bolka za umirane.kaza 4ew me razbira i nqma protiv da po4aka,kogato kazah 4e takiwa igri4ki pove4e nqma da pravim,izri4no kaza 4e ne e suglasen.po4vam ve4e i az da se ubyrkvwam
![]()
ama kak kato nito imam opit nito znam kakvo da napravq,pritesnqwam se da ne go razo4arowam...
ти пак не каза, той свършва ли докато си "играете"?
та то дори има момчета, които предпочитат свирките пред секса....
Не му вредиш, ама ще му е тъпо след това. А и е "мако" странно да се съблечете и изведнъж да спредте и да се облечете. Ама е гадно да правиш така.
nz ama az ..ako sum na negovo mesto she te sma4kam ot sex...i edva li shte uspeesh da me ebvash samo
hahahhave4e mi stava sme6no 4estno...
![]()
Мен само едно нещо ми се стори доста странно-не те е срам да се натискате полу-голи,а те е срам да си говорите открито и без задръжки?!Някой ще ми го обясни ли това...?
Случвало ми се е,бтв.Мисля,че всяко момиче минава от там преди първия си път.Просто това са си първите стъпки към секса,не можеш от обикновенна целувка да скочиш веднага на необуздан секс.Пък и на момчето му е хубаво,така че споко.
НО не чакай прекалено дълго!Моят например издържа 2 месеца и после лудна,беше твърде изнервен и отказваше да го пипам повече.И сега като се замисля си е в правото си,защото факта,че се натискате,че се посъбличате,че се опипвате означава,че се желаете,а когато изведнъж ти просто кажеш стоп,той го приема лично.Един вид не ме иска достатъчно.Всичко е страго индивидуално.Поприказвайт си,ако можеш,направи му малко френска,използвай ръчичката,така и двамата ще сте доволни.Но аз лично например не успях да оползотворя устичка и ръчичка преди първия път.Просто ме беше срам...![]()
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Не му вредиш но му цапаш гащите... При силна възбуда мъжкия организъм се подготвя за полов акт и изпуска малко количество сперма. Иначе не е вредно за него обаче си е шибано. За тва земи му пусни вече..![]()
Вредиш му разбира се!Първоначално написано от barbi-DOLL
Топките се надуват след това и боли яко. Ако не го изпразни на ръчна, мое се повреди, но не се притеснявай, явно олабва ташака, но определено е кофти тръпка след самото натискане. Иначе по време на натискането е гот много.
а ако тя си поиграе с ръчички или уста? не ви е гадно после,нали?защото ние с приятеля ми сме го правил мн пъти /имаше един доста дълъг период,в който не ми даваха да правя секс лекари/ и та на него си му беше и така супер готино,не се оплакваше от свиркитеПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
Ми то те си го казаха хората... Така се почва... НЕ може изведнъж да почнете да правите секс. Трябва да има и предигра... Да опознаете телата си... Да свикнете един с друг, да се отпуснете. Но почни както ти казаха да го задоволяваш с ръка или с уста... Питай го как му харесва и какво по-точно му харесва. Нормално е. Ще се научиш. Вие от колко време ходите? А и той на колко е?
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Ако се е изпразнил няма проблем. Но не се ли изпразни е кофти. Просто след тва топките парят и те болят, до като не го удариш в таванаПървоначално написано от shadow4e
Та ако приятеля ти не е свършвал след тия ласки и не ти е казвал нищо, явно е държал на теб, а че го е олабвал след тва, може да си сигурна
![]()
е,не съм го оставяла без да свърши ест и то по няколко пъти доста от случаите, никога не съм му отказвала такива неща,дори само като ми покаже леко,че искавсе пак тва, че аз не можех да получа френска, не означава на него да му спеся удоволствието,не е честно просто,пък и аз повече се кефя да му доставям на него удоволствие,от колкото на мен да ми....
ami da moje bi toi znae 4e nqma da stane ne6to pove4e ot natiskane i e podgotven,no ako ne e...vij tova ve4e si e mu4enie.o6te pove4e,4e kogato mu se e nadurvil,ama mn i ne se izprazni..stava mn lo6o!no naistina nai-dobre 6te e da pogovorite i ne se pritesnqvai,karai napravo,nqma ni6to stra6no![]()
ami da moje bi toi znae 4e nqma da stane ne6to pove4e ot natiskane i e podgotven,no ako ne e...vij tova ve4e si e mu4enie.o6te pove4e,4e kogato mu se e nadurvil,ama mn i ne se izprazni..stava mn lo6o!no naistina nai-dobre 6te e da pogovorite i ne se pritesnqvai,karai napravo,nqma ni6to stra6no![]()
Вярно е, че трябва да свикнете един с друг, но ти уж не си готова за секс, обаче за натискане и опипване на голи тела си готова. Ако не беше готова за секс, нямаше да си готова дори да се съблечеш пред него.