- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Късно е!!!!!!!! а и не ми се живее БЕЗ НЕЯ!!!!!NEW
Ти ще дойдеш но ще бъде вече късно!!!!!!!!!!
Аз ще гния в някои гроб-СТУДЕН!!!!!!!!
Ще целуваш букви вместо устни!!!!!!
Ще прегръщаш кръста вместо МЕН!!!!!
![]()
Zashto.Zashto
ne mojesh da razberesh che adski mnogo te obicham i adksi mnogo iskam da sme zaedno!!!!Nima ne zaslujavam i az shtastie,ili Lubov!?!?!Sega dori i da iskash da si s mene veche shte e kusno .. posledna stupka predpriemam az i SBOGOM ZAVINAGI LUBOV moq ti kazvam AZ!!!!!! SBOGOM
P.S Nikoga nqma da budesh obichana poveche ot men NIKOGA i ot NIKOI.
Kusno E!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az na teb posvetih celiq si jivot!Az teb otkrih v moeto surce!I s nadejda edna kak da si vurna tvoeto surce skitam po sveta no v surceto ti lubov ne jiveee!Az ne znam zashto lubovta e tolkova jestoka a surceto e taka studeno kum men AZ NE ZNAM , AZ NE ZNAM no..ti pojelavam vsichkoto shtastie na sveta i ne zabravqi az vinagi shte kazvam che te OBICHAM!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
V teb vijdam samo prekrasni neshta,dushata mi umira ot krasotata ti..Poglednah v ochite ti , pogalih kosite ti i surceto mi sprq...ot tazi krasota!Az ne znam zashto lubovta e taka jestoka,AZ NE ZNAM...no ti pojelavam shtastie i na vsichki shte kazvam kolko mnogo sum i TE obicham milo!!!!!!!!!
![]()
![]()
Pojelavam ti nai-golqmoto shtastie na sveta dano pone ti da budesh shtastliva ZASHTOTO az nqma da sum bez teb!!!
ObichaM te Viki!!!