.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Късно е!!!!!!!! а и не ми се живее БЕЗ НЕЯ!!!!!NEW

Ти ще дойдеш но ще бъде вече късно!!!!!!!!!!
    Аз ще гния в някои гроб-СТУДЕН!!!!!!!!
    Ще целуваш букви вместо устни!!!!!!
    Ще прегръщаш кръста вместо МЕН!!!!!
    Zashto. Zashto ne mojesh da razberesh che adski mnogo te obicham i adksi mnogo iskam da sme zaedno!!!!Nima ne zaslujavam i az shtastie,ili Lubov!?!?!Sega dori i da iskash da si s mene veche shte e kusno .. posledna stupka predpriemam az i SBOGOM ZAVINAGI LUBOV moq ti kazvam AZ!!!!!! SBOGOM
    P.S Nikoga nqma da budesh obichana poveche ot men NIKOGA i ot NIKOI.
    Kusno E!!!!!!!!!!!!!
    Az na teb posvetih celiq si jivot!Az teb otkrih v moeto surce!I s nadejda edna kak da si vurna tvoeto surce skitam po sveta no v surceto ti lubov ne jiveee!Az ne znam zashto lubovta e tolkova jestoka a surceto e taka studeno kum men AZ NE ZNAM , AZ NE ZNAM no..ti pojelavam vsichkoto shtastie na sveta i ne zabravqi az vinagi shte kazvam che te OBICHAM!!!! V teb vijdam samo prekrasni neshta,dushata mi umira ot krasotata ti..Poglednah v ochite ti , pogalih kosite ti i surceto mi sprq...ot tazi krasota!Az ne znam zashto lubovta e taka jestoka,AZ NE ZNAM...no ti pojelavam shtastie i na vsichki shte kazvam kolko mnogo sum i TE obicham milo!!!!!!!!! Pojelavam ti nai-golqmoto shtastie na sveta dano pone ti da budesh shtastliva ZASHTOTO az nqma da sum bez teb!!!
    ObichaM te Viki!!!

Град
    Преди живеех срещу лудницата, сега живея срещу нас...
    WoW mogo silni dumi respect 4e si imal smelosta da gi napi6e6
    Един човек ми липсва и всичко е безлично. Един човек, всъщност всичко!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    syglasna sym s craitan

Голям фен
    Qvno naistina mn q obichash Mislq che tq e shtastlivka che e imala i prodaljava da ima takav chovek do sebe si ,koito da q obicha tolkova mnogo ...Az sam sig che edin den tq shte osaznae greshkata si ,no kakto kaza ti veche shte e kysno... Neznam kakvo e stanalo no prosto se opitai da q zabravish ,ogledaise i vij kolko drugi momicheta ima okolo teb,takiva koito shte mogat da ocenqt lubovta ti nai veche
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Za men ne sushtestvuva drugo momiche osven neq ne moga da pogledan druga!Ako go napravq i pogledna druga vijdam neinite ochi,neinite kosi , neinata usmivka v liceto na drugata......NE moga da jiveq bez neq!!!
    ObichaM te Viki!!!

Цитирай Първоначално написано от slunceto86
    Za men ne sushtestvuva drugo momiche osven neq ne moga da pogledan druga!Ako go napravq i pogledna druga vijdam neinite ochi,neinite kosi , neinata usmivka v liceto na drugata......NE moga da jiveq bez neq!!!
    Ще я забравиш спокойно...колко и да не вярваш,че няма да има друга като нея ще имаш и още по-голяма любов!Можеш да живееш без нея...рано или късно пак ще те иска ама ще е късно.Сигорно мислиш,че се лъжя или не съм изпитвала такова нещо,че да знам как се чустваш...Не е така 8 месеца не сам ставала от леглото от плач за любимият човек,ко ли не направих да го върна,колко не го молих...Но такъв е живота.Ся намерих нещо много по добро...И след вреем ще съм с него може би.А дали обичам все още бившият си...обичам го повече от живота си,но просто го заебах,казах си край преди 2 месеца от тогава не съм го търсила,отнаясм се супер гадно към него и студено както се отнасяше той с мене...Не ми пука вече с коя е каде е,а до преди няколко месеца сърчицето ми се късаше като ми казваха,че го виждат с друга.Всичко минава с времето,е няма да я забравиш напълно,може би цял живот ще я помниш,но просто ще намериш нещо много по добро от нея!!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Фен
    Град
    ahtopol
    Jalko 4e tazi liubov e nespodelena...ako ne be6a taka 6te6e vsi4ko da e mn krasivo,sigurna sam v dumite si...No naistina tq 6te osaznae za gre6kata si koqto e napravila(kakto nqkoi po-gore kaza)no 6te bade kasno kakto ti ve4e se izrazi... jalko e 4e izpitva6 takiva 4uvstava kam neq,a tq ne im otvra6ta... momenta koiro prejivqva6 naistina e mn tejak za tebe...no naistina pogledni nqkoq druga,izlizai s momi4eta...sazdavai kontakti,za6toto moje bi samo taka 6te moje6(pone i mani4ko)da si q izbie6 ot glavata...
    Mn tajni4ki temi puska6 naistina...no pak po tozi na4in ti stava sas sigurnost po-leko na du6ata...
    Dano da nameri6 nqkoi den(po-skoro da e)momi4eto koeto 6te obikne6 po tozi na4in... =D>
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

da pravi ste no ne moga deamZ kak da izlizam s drugi nqma sili za nishto nqma sili dori da jiveq ne iskam nishto nishtichko drugo osfen da sum s neq JIVOTA si na dqvola bih dal ako mi q dade pone za oshte 1 vecher tolkova mnogo iskam da si q gushna zashto zashto zashto zashto zashto jivota e tolkova otfratitelen!
    ObichaM te Viki!!!

da pravi ste no ne moga deamZ kak da izlizam s drugi nqma sili za nishto nqma sili dori da jiveq ne iskam nishto nishtichko drugo osfen da sum s neq JIVOTA si na dqvola bih dal ako mi q dade pone za oshte 1 vecher tolkova mnogo iskam da si q gushna zashto zashto zashto zashto zashto jivota e tolkova otfratitelen!
    колко време ходихте и от колко време не сте заедно...и аз бях така в началото излизах с други ама защо ли...Въпрос на време е да си намериш друга...спокойно
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

1 year and 6 mounts sme toest bqhme zaedno mi ot 3-4 meseca po sredata nqkade gore dolu 3 meseca i 1-2 sedmici ne sme zaedno!!!
    ObichaM te Viki!!!

ммм защо се разделихте...тя ли пожела...

Yep! Roditelite i sa mn tupi shtoto az sum na 21 tq na 17 i ne mojelo da budeme zaedno
    ObichaM te Viki!!!

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    Ще я забравиш спокойно...колко и да не вярваш,че няма да има друга като нея ще имаш и още по-голяма любов!Можеш да живееш без нея...рано или късно пак ще те иска ама ще е късно.Сигорно мислиш,че се лъжя или не съм изпитвала такова нещо,че да знам как се чустваш...Не е така 8 месеца не сам ставала от леглото от плач за любимият човек,ко ли не направих да го върна,колко не го молих...Но такъв е живота.Ся намерих нещо много по добро...И след вреем ще съм с него може би.А дали обичам все още бившият си...обичам го повече от живота си,но просто го заебах,казах си край преди 2 месеца от тогава не съм го търсила,отнаясм се супер гадно към него и студено както се отнасяше той с мене...Не ми пука вече с коя е каде е,а до преди няколко месеца сърчицето ми се късаше като ми казваха,че го виждат с друга.Всичко минава с времето,е няма да я забравиш напълно,може би цял живот ще я помниш,но просто ще намериш нещо много по добро от нея!!
    много добре казано

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Повече от фен
    По-добре така. Щом се е разделила с теб заради мнението на родителите и явно не те е обичала истиски. Не искам да те отчайвам като казвам това, но е така. Опитай се да я забравиш, помисли за болката, която ти е причила и за това че ти не заслужаваш да бъдеш така нараняван. Времето ще излекува раните, макар тя наистина да е оставила една значителна следа в живота ти, тъй като виждам наистина си я обичкаш. Но се опитай да я забравиш! Недей да спираш да живееш! Живота тепърва е пред теб! Пожелавам ти успех и бъди щастлив, мисля че някой ден ще я забравиш и ще бъдеш отново щастлив. А кога ще е този ден, зависи от самия теб.

mai e taka za jalost ;(
    ObichaM te Viki!!!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ....много тъжно,много,много наистинаама те разбирам...и аз скъсах с гаджето преди няколко дни...загубих човека,когото наи-много обичам на този свят .Ама трябва да се примирим, виж не трябва да я виниш ,тя не е виновна...Любовта е една игра на чувства..понякога идват,но идва и време,когато си отиват...В един момент след прекрасната връзка,остават само прекрасните спомени...и болката...ама е неизбежно, тва е любовта....да обичаш значи да боли.....тва е много вярно.Но ще се оправиш,след време,времето лекува всичко.Ще се оправиш,но едва ли ще забравиш.....
    f@nt@zi@

Guest
    Живота ни поднася какви ли не изпитания...
    Не се отчайвай (малко изтъркано),но живота продължава!
    Ще я забравиш... колкото и мъка да си събрал в себе си...
    Хубавите неща в живота (а предполагам,че тя е била,щом толкова много страдаш по нея) не се забравят лесно,има хора,които оставят незаличими следи в сърцата ни,но...както се казва- "Минало-зоаминал".Тя вече не е твоето момиче.Ти можеш да я забравиш,но можеш и да се бориш за да бъдеш пак с нея...изборът е твой...
    знам колко е тежка любовната мъка...

Цитирай Първоначално написано от milanistkata
    emi samoubii se
    Tova e glupavo zashtoto nqma nikakuv smisal ne mislish li!!! Kakvo shte postigna sus samoubiistvo nishto osven che nqma da q vidq nikoga poveche!A az ne jelaq da mi bude otneto tova pravo kato umra!!!!!Se pak mersi za mnenieto no e malko glupavo ot tvoq strana!!
    ObichaM te Viki!!!

Голям фен
    Град
    sofia
    da i az misl che da se samoubivash ne e nai pravilnoto ot tvoq strana i nqma smisul
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Цитирай Първоначално написано от black_dimond
    da i az misl che da se samoubivash ne e nai pravilnoto ot tvoq strana i nqma smisul
    Napulno si prava dusha!!!
    ObichaM te Viki!!!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    =D>

Guest
    oh mnogo gadno kato go 4etah daje zaplakah 6toto i na men mi se e slu4valo po4ti sa6toto oba4e s toq 4ovek bqhme zaedno samo nqkolko pati a az go obi4ah i stradah za nego cqla godina daje i sqga kogato ve4e sam mn vliubena v sega6niq mi pr pak ne si go izbivam ot glavata i kogato go vidq vsi4ko mi se obra6ta no no ti trqbva da si silen trqbva da potarsi6 momi4eto koeto moje da te napravi 6tastliv za6toto tq ne e edinstvena nqma nezamenimi hora i rano ili kasno 6te q zabravi6 pojelavam ti kasmet

Za vsichki koito sa prejivqli takova i koito sa stradali i stradat kato men!!SHte im kaja samo tova don`t worry!Vsichko shte se opravi da se nadqvame!!!!!
    ObichaM te Viki!!!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere

Мн ми е чудно като някой се раздели с някого и после единия все почва да изпада в траур(имам в предвид повечето случаи,например този!)Жалко е!Млад си,живей си живота и не направлявай любовта,защото ако се оставиш на времето,тя ще приеме безброй много лица,от които живота ти ще е по-добър!(тва нз как ми хрумна,но звучи добре )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си