.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от slunceto86
    Za men ne sushtestvuva drugo momiche osven neq ne moga da pogledan druga!Ako go napravq i pogledna druga vijdam neinite ochi,neinite kosi , neinata usmivka v liceto na drugata......NE moga da jiveq bez neq!!!
    Ех... и мен някой да ме обичаше така

Vinagi Shte se nameri momche koeto da te obicha!!!
    Pozdravche sus Elena Parisheva - Surceto mi plache.mp3
    ObichaM te Viki!!!

ei davai napred.vremeto lekyva vsi4ki rani.li4i si 4e mnogo q obi4a6 no ako ne go e ocenila nqma smisul.jivei si jivota

ами кво да се прави и аз бях в същото положение, даже съм.Кво ли не правих, КАКВО???и... и нищо не се получи и според мен няма да се получи слушам си тука песничките на James Blunt и тва е...

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    ще я преживееш колкото и да не вярваш...ИЗобщо фактът,че те кара да се чувстваш по този начин показва,че изобщо не те е заслужавала!

Супер фен
    Много красиви думи...

razbiram kak se 4uvsva6 az sam s moq priqtel ot 2 godini i 9meseca...naistina mn go obi4am.Ne moga da si predstavq 4e nqkoga 6te se razdelim...
    Trqbva da q zabravi6 tq ne te zaslujava!!! Naistina tq ne e edinstvanata!6te namerih nqkoq koqto da ti dade liubovta koqto zaslujava6!Jelaq ti go ot vse sarce!!!! vsi4ko 6te se opravi samo ne se zatvarqi v sebe si i ne se ot4aivai ot jivota..

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    lubovta naistina mnogo te e podminala..mnogo dobre pi6e6 (stih4eta)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си