- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Късно е!!!!!!!! а и не ми се живее БЕЗ НЕЯ!!!!!NEW
Ще я забравиш спокойно...колко и да не вярваш,че няма да има друга като нея ще имаш и още по-голяма любов!Можеш да живееш без нея...рано или късно пак ще те иска ама ще е късно.Сигорно мислиш,че се лъжя или не съм изпитвала такова нещо,че да знам как се чустваш...Не е така 8 месеца не сам ставала от леглото от плач за любимият човек,ко ли не направих да го върна,колко не го молих...Но такъв е живота.Ся намерих нещо много по добро...И след вреем ще съм с него може би.А дали обичам все още бившият си...обичам го повече от живота си,но просто го заебах,казах си край преди 2 месеца от тогава не съм го търсила,отнаясм се супер гадно към него и студено както се отнасяше той с мене...Не ми пука вече с коя е каде е,а до преди няколко месеца сърчицето ми се късаше като ми казваха,че го виждат с друга.Всичко минава с времето,е няма да я забравиш напълно,може би цял живот ще я помниш,но просто ще намериш нещо много по добро от нея!!Първоначално написано от slunceto86
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии