.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Filipaaa
    Guest

Кола маска

pri kola maska poluchavat li se obarnati kosamcheta.. kato pri brasneneto..,govorq po tochno za intimnite chasti stavat mn golemi pupki ((

EJ
    Guest
    Няма никакви проблеми при депилацията с кола маска. Просто процедурата трябва да ти е направена от професионален козметик, иначе рискуваш да ти се образуват синини. Поцедурата не е скъпа - някъде около 5 лева максимум. От значение е и вида на колата. За нищо не позволявай да ти правят депилация с черна кола - при нея рискът от инфекции е огромен. И най-важното - 4 часа след процедурата мястото не трябва да се мокри. И със сигурност няма обърнати косъмчета.

Надявам се, че съм ти помогнала! Успех!

az do sq ne sam si pravila se karam s brasna4kata ili epilatora neznam koq e po dobra studenata ili toplata

Голям фен
    Град
    дианабад
    Ах, не съм се бръснала и не мога да го разбера това "обърнати косъмчета", но ми се струва, че говориш за подкожни - макар това се получава при изтъняване на косъм и той не може да пробие най- горния слой на епидермиса и се завива под него => не може и при бръсненето да го има! Все пак като цяло от кола маска не би трябвало да ти се получават подкожни косъмчета, но не е невъзможно.

Повече от фен
    Ami ne e izklu4eno,no i da se poqvat sa 2-3 nai-mnogo pone pri men i to ne seki put."EJ" kola maskata na intimni 4asti e ot 6 leva na gore.Nz kakvo ima6 predivd pod 4erna kola,mene mi gi mahat s tumno kafqva i sum dovolna.I tova,4e ne trqbva da se mokri ot kude go znae6? Az vinagi sled tova ili se kupq ili izpolzvam intimni kurpi4ki.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от Glezlata
    Ami ne e izklu4eno,no i da se poqvat sa 2-3 nai-mnogo pone pri men i to ne seki put."EJ" kola maskata na intimni 4asti e ot 6 leva na gore.Nz kakvo ima6 predivd pod 4erna kola,mene mi gi mahat s tumno kafqva i sum dovolna.I tova,4e ne trqbva da se mokri ot kude go znae6? Az vinagi sled tova ili se kupq ili izpolzvam intimni kurpi4ki.
    Не бива да се мокри заради хлора във водата (просто мястото е чувствително и да не се дразни), но и аз като теб винаги (независимо дали съм си я правила у дома или при козмаетик) след кола маска се чипкам и нищо не ми е ставало за сега (да чукна на дърва). А относно цената - може да зависи къде живееш, направило ми е впечатление, че дори в Пловдив, който не е особено по-малък от София, цените са по-ниски. Все пак си заслужава, вместо да се мъчиш у дома. Пък това за синините, трябва да си особено некадърна, за да си ги направиш - не искам да обиждам никога, то и аз като си правих сама кола маска на триъгълника се посиних, хах, ама трябва все някога да опиташ, 6 лева не са малко!

Ami s epilator se polu4avat takiva oburnati kosum4eta,a pri kolata dokolkoto znam NE
    ....Jiveqt samo vlubenite,ostanalite prosto su6testvuvat....!!!!!!

Eми по-принцип кола маската е най-добрият начин за по-траено обезкосмяване и е хубаво,че става и за по-чувствителните части на тялото в това чилко е и триъгълника.Има лентички който са за подмишници и такива който са специални за тези зони.На опаковтака си пише.Не взимай такива който са за епилация на крака,защото те са по груби.С епилатор недей да ги махаш,защото след това сърци и се получават малки червени пъпчици и то с връхче.
    Най-добре е или с кола маска или с крем-депилатор,който не ги премахва от корен,а само видимите,но не създава и не пречинява обреви и други такави кожни проблеми.Бръсненето е отврад,защото пак се появяват малки пъпки и подкожни косъмчета,който са вредни и спомагат са подрастването на дълги и твърди косми.
    УСПЕХ!

Във Варна е 12лв процедурата при козметик и поради тази причина си купувам лентички и сама си свършвам работа. Подкожните косъмчета, разбира се, намаляват.

Град
    Камерън,Северна Каролина,САЩ
    zdr t1i kato ste podxwanali taq tema iskam da popitam pri studenata kola maska poluchawat li se nqkakwi obriwi
    wcичкi stanaхте зwezдиi ,
    aма маi zabраwихte ,
    че зwezди ima
    caмо на неbeto ...;;[!]

защо пишете/пишем в тема от 2006-та ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си