- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- strah me e
С приятеля ми сме от 2 месеца заедно и аз много го обичам, сигурна съм в това.Само че вчера се скарахме жестоко.Значи в един от часовете(ние сме в един клас) той каза нещо което ме издразни.Цял ден го отбягвах и той чак накрая се сети да ме пита какво ми е.Като му казах и той се засмя и каза,мило нали знаеш че съм си такъв.Стана ми още по-гадно и се прибрах.След това в чата уж се изяснихме, но се страхувам, че вече не ме обича.Щото той не е от най-чувствителните, обаче понякога приема нещата доста навътре...Казвайте какво да правя моля ви! [-o<![]()
а какво е казал че те е издразнил?
2 месеца не са малко.. незнам той просто е от тоя тип момчета-дето се падат малко по агресивни и понякога не осъзнават че са те наранили по някъф начин защото го смятат за безобидна шега.. а всъщност ние,момичетата,взимаме нещата по на сериозно и се засягаме..
така че моя съвет е да не праиш театри,случват се и такива неща,но ако наистина не си сигурна в чувствата му,най-добре си поговорете.
e nqkoi mom4eta imat strano 4uvstvo za humur i napravo ne znaqt kak da se durjat shorata na koito durjat ne vqrvam da ne te obi4a spoko pove4eto mom4eta na mogat da si pokazvat 4uvstvata pravilno
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
abe ... ne e hubavo...nikuk daje!ne bi trqbvalo da hodi6 s mom4e ot tvoqt klas-znam go ot li4en opit-p1rvo 6te hodi s teb za gazariika,posle 6toto go kefi6 mnogo,sled vreme 6te os1znae 4e mu e priqtno da te vijda seki den,i kogato mu se doebe da si do nego...sled tova 6te po4ne da mu pisva 4e se mukne6 nasqk1de s nego i ne go ostavq6 da di6a...nakraq 6te mu izbiqt limkite v glavata i sled katu si mu pisnala ve4e 6te te zareje...a na teb 6te ti e stra6no gadno 4e go vijda6 seki den...slava bogu 4e az ne ostavih ne6tata da se razviqt 4ak do tam i go zarqzah kogato be6e vreme![]()
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
Прави се,че нищо не е станало и виж как ще се държи той.По това ще разбереш има ли смисъл да си с него.![]()
![]()
![]()
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
е нали ще се видите тогава можеш да разбереш как е![]()
"Целувка за лека нощ"
Първоначално написано от ne6i4
да![]()
HONDA - The Power Of Dreams
напълно съгласен съм с теб....ако наистина се даржи кат типичен олигофрен го одрязваи веднагаПървоначално написано от e_l_i_z_a
а какво е казал че те е издразнил?
2 месеца не са малко.. незнам той просто е от тоя тип момчета-дето се падат малко по агресивни и понякога не осъзнават че са те наранили по някъф начин защото го смятат за безобидна шега.. а всъщност ние,момичетата,взимаме нещата по на сериозно и се засягаме..
така че моя съвет е да не праиш театри,случват се и такива неща,но ако наистина не си сигурна в чувствата му,най-добре си поговорете.
ami saglasna sam![]()
еми виж...не може човек да си промени чувстававта от една случка. Ако не те обича, то то е продиктувано от предишни действия!
Точно така!Първоначално написано от lovebaby`
Спокойно, нормално е в една връзка да има караници! Това си е нормално. Но това не може току така да ти промени чувствата!![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()