.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    grind girl
    Guest

Мустачки HELP

имам един малък проблем... и не знам как да го реша имам огромни косъмчета над горната устна и не знам как да ги махна. Ще може ли да ми кажете някакъв мвтод, но ако може да е по-дълготраен или по възможност да не стават по-големи. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!

Повече от фен
    иди на козметик
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Кола маската върши идеална работа в този случай
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

Фен
    Град
    In YoUr DrEaM {}{}{}
    Цитирай Първоначално написано от >>ZLOBI4KA<<
    Кола маската върши идеална работа в този случай
    \/ \/mdaaa taka e

Guest
    Аз не знам дали колата маска е най-добре,но е най-приемливо.Но се замисли-става дума за косми на лицето,а не къде да е.Една приятелка си ги махна с епилация с ток не знам точно как се води,токова ли е,или каква,не знам но просто махат косъмчетата съвсем с корена посредством ток.Този вид епилация не е евтин,но пък областта не е толкова голяма,само над устната е.Освен това след 1-2 пъти максимум повече няма да имаш грижи,поне аз така знам,а това ми се струва доста добре,тъй че потърси и други алтернативи освен колата маска
    а има и още няколко вида епилации,но при тях съвсем не съм запозната как стоят нещата,така че позаинтересувай се

samo ne gi brasni reji i t.n po dobre nedei ni6to za6toto posle izlizat o6te po tvardi golemi i 4erni no akod arji6 kola maska

Guest
    lazerna epilaci...20lv na procedura vednuj v meseca sled 7 proceduri sbogom zavinagi na gadnite kosmi na gornata ustna

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Има едни лентички ,които са специално за тва ...продават ги в всяка аптека или козметичен магазин

Голям фен
    Град
    sofia
    ima mnogo hubavi lentichki za premahvane na kosumcheta po liceto na razlichni mariki mnogo sa dobri ako ne iska6 kozmetik
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    lazerna epilaci...20lv na procedura vednuj v meseca sled 7 proceduri sbogom zavinagi na gadnite kosmi na gornata ustna
    shte opitam tova (samo roditelskoto tqlo da si mulchi de) inache ne e nikak skupo i ako naistina ne mahnat zavinagi... super shte e

Ne se mahat avinagi,nishto ne moje da mahne kosmite zavinagi,sled lazernata ponikvat otnovo sled okolo 7- 8 godini,znam go shoto edna priqtelka na mama si gi mahna predi izvesto vreme i pak i porastnaha i ot kozmetichnoto studio kazaha che e normalno.

Пепи Мустака
    Guest
    Новата Мach 3 и яко контра. 1вия ден си като бебешко дупе после пак бръснеш и така.

Guest

Re: Мустачки HELP

spored men lazernata epilacia e dobra,no vsqkia koja e razlichna i nqkoi hora poluchavat petna.posle do kolkoto znam mn trudno se premahvat.kola maskata sashto e dobar variant.

Фен
    Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Мустака
    Новата Мach 3 и яко контра. 1вия ден си като бебешко дупе после пак бръснеш и така.
    Стига, че ако го направи...
    Любовта е по-силна от всичко

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Мустака
    ubii me nqma da go napravq

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Kola maska macko i sichko e 6
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Кола маска или лентички.А най-добре лазерната епилация.Успех!

kozmetika var6i nai-dobra rabota..
    Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!

Guest
    Ами купи си депилаторни лентички за лице,на Strep или на veet са много добри

Guest
    Stiga s taq kola maska weeeeeeee pisna mi.na sekade kola maska.Vzemi si depilatoqr Aroma i stoi 10/15 min i posle otmii s voda i mesec ako ne i pove4e nqma da ima6.Az pravq taka,sestra mi su6to i dvete pratov4edki i nqmam nikvi problemi i ne izrastvat gadni

Голям фен
    Град
    Pleven
    Kozmetichka ili ti sama. Samo ne hodi kato Filip Totiu s mustak do krusta.
    Blame the sin, not the sinner.

Guest
    za6to ne probva6 s kislorodna voda (pitai v aptekata koq e za izrusqvane),no bez da si gi maha6,za6toto sled izvestno vreme 6te se poqvqt otnovo nezavisimo kakvo si pravila predi tova
    vse pak tva sa kosmi mahne6 gi te pak idvat
    typo e

Guest
    Stiga s taq kola maska weeeeeeee pisna mi.na sekade kola maska.Vzemi si depilatoqr Aroma i stoi 10/15 min i posle otmii s voda i mesec ako ne i pove4e nqma da ima6.Az pravq taka,sestra mi su6to i dvete pratov4edki i nqmam nikvi problemi i ne izrastvat gadni
    seriozno

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    za6to ne probva6 s kislorodna voda (pitai v aptekata koq e za izrusqvane),no bez da si gi maha6,za6toto sled izvestno vreme 6te se poqvqt otnovo nezavisimo kakvo si pravila predi tova
    typo e
    a da ti e idvalo na uma 4e ot kislorodnata voda osmite stavat po-grubi,da ne govorim 4e blestqt na slanceto.... Kolamaskata e nai-dobroto re6enie, a ako 6te e po-dylgotraen vid epilaciq, to neka da e fotoepilaciq ili lazer
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Guest
    Цитирай Първоначално написано от hollaback_girl
    typo e
    a da ti e idvalo na uma 4e ot kislorodnata voda osmite stavat po-grubi,da ne govorim 4e blestqt na slanceto.... Kolamaskata e nai-dobroto re6enie, a ako 6te e po-dylgotraen vid epilaciq, to neka da e fotoepilaciq ili lazer
    a be ti dobre li si da stavat po grubi?
    e za kola maskata ne sym mn syglasna,za6toto vse pak se mahat kosmite i nali pak se se6ta6,4e pak rastat
    a tva e typo vseki mesec da si gi maha6
    s kislorodnata voda e po dobre,za6toto ne gi maha6 ami gi izrusqva6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си