.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

NE MOGA DA SE VUZBUDIA taka, kakto predi...

Taka, pravq sex ot skoro, po4ti sum na 15godini (izglejdam kato na 18, nqma zna4enie), oba4e ve4e naistina ne moga da se vuzbudq Priqtelqt mi e ot drug grad i pravim sex dosta rqdko i predi vreme dosta lesno se vuzbujdah, jelaeh go mnogo...a sega NIKAK Dori i kato me dokosva...i kato me lije...ne moga da se vuzbudq i ne znam za6to Ne viarvam toi da e vinoven...No ot sex ne sum svur6vala, dori o6te me nabolqva (pravili sme go 6-7puti, no nie mnogo rqdko pravim)... Ima li nqkakvo zna4enie, 4e predi mnogo sum masturbirala i ot tova sega ne moga da svur6a!?!...A zapo4nah da masturbiram naistina ot mnogo, mnogo malka...i togava go praveh 4esti4ko i sega mi e trudno da svur6a, dori toi kato me lije...Za kolko minuti e normalno edno momi4e da svur6i ot frenska liubov?
    4udeh se za6to naistina nqmam nikakvo jelanie za sex (na momenti i za frenska lubov nqmam jelanie), a PREDI GO IMAAAAH, i to dosta!!! Moje bi ima nqkakvi pri4ini...strah me e nqkoi da ne ni vidi (za6toto tova e vuzmojno ), bisexualni naklonnosti (koito mai si gi imam)...ponqkoga vsi4ko go pravim mnogo mudno, a ne strastno...

Dr Smurf i drugite potrebiteli....pls kajete kakvo mislite...za6toto sum se ot4aqla Predi mi be6e tolkova hubavo, a sega ne, 4e mi pisnalo ot priqtelqt mi...no ne znam za6to taka se polu4ava Kakvi moje da sa pri4inite???

luda_kalinka333
    Guest

Re

Vij sq mila. Ne se ot4aivai....... Spored men vsi4ko tova se dulji na fakta, 4e ve4e ne izpitva6 strast kum priqtelq ti. Moje bi prosto ti trqbva raznoobrazie Pogovori s gadjeto ti po tozi vupros. Spodeli pritesneniqta si i ako dvamata ne uspeete da opravite ne6tata qvno tova ne e 4ovekut za teb. Ne znam za6to se pritesnqvq6 za tova kolko vreme svur6va6. Vsi4ko zavisi ot situaciqta, vuzbudata i partniorut. Az moga da svur6a i za 20 min, no ako 4ovekut v/u ili pod men ne me privli4a moje i izob6to da ne svur6a Za biseksualnostta ne se pritesnqvai Mnogo sme takiva........ Spoko Vajnoto e da si napravi6 kefa

Супер фен
    Ми да дойде др. Smurf да те възбуди аз друг начин не видим.

Guest
    Prosto iskam suvet ot Dr.Smurf...
    Ina4e mersi za po-gornoto mnenie...no ne vqrvam da e ot lipsa na raznoobrazie...za6toto vinagi e ne6to razli4no...Ina4e sama moga da svur6a, samo 4e po po-osoben na4in...ne s prusti... i e dosta burzo...Puk i da ne kajete 4e se sramuvam ot prqtelq mi...

Супер фен
    Град
    Sofia
    Възможните причини за подобен проблем, най-често са .... пренасищане от секс от ранна възраст, липса на разнообразие в секса, изхабяване на една връзка или евентуален психогенен фактор. Не бих искал да те съветвам да сменяш гаджето си поради някое от изброените неща, но по-скоро бих те посъветвал да се опиташ да не търсиш секса на всяка цена, да се отдадеш на емоцията, на чувствата си, да разбереш какво всъщност ти харесва в леглото и твоето гадже дава ли ти го?! Опитай се да си отговориш на въпроса всъщност какво ти дава тази връзка, приятелят ти интересува ли се какво ти е приятно или по-скоро се опитва просто да ти го вкара и да свърши? Той какво прави за теб и ти какво правиш за него?
    А изобщо говорите ли си по темата?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    Govorila sum s nego po problema, dori e 4el temata raznoobrazieto go imam... vinagi e razli4no, kazvala sum mu kakvo haresvam...toi go pravi...dokazva mi, 4e me obi4a postoqnno...offf
    Predi bqh tolkova strastna i...lesno se vuzbujdah .... a sq ot ni6toto se promenih...6te kaja 2pri4ini, koq ot dvete moje da okazva vliqnie vurhu problema:
    1. Ponqkoga ne sme strastni, a po-bavni...po-mudni...i si4ko go pravim kato 4e po zaduljenie...i kogatomu kaja kfo iskam, de iskam da me celulne i kogato toi do napavi....i posle mi e gadno, 4e "az go karam" (dali nqkoi me razbira!?!)
    2. Ve4e pone 1mesec mnogo burzo se iznervqm, v nqkuakuf stres sum i sum mnogo izbuhliva...i nespokoina...i mnogo pla4a...v ujasna depresiq izpadamponqkoga

Мега фен
    Нали уж имаше разнообразие? Това, което каза, е обратното на разнообразие и страстност. Естествено, че при такива обстоятелства няма да имаш голямо желание за секс.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Нали уж имаше разнообразие? Това, което каза, е обратното на разнообразие и страстност. Естествено, че при такива обстоятелства няма да имаш голямо желание за секс.
    Koe koga sum kazala?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    vinagi e ne6to razli4no
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ponqkoga go pravim kato 4e po zaduljenie...

vig neka gadjeto ti da te predrazpoloji ne govora vednaga s celuvki i t.n. trqbva da ste spokoini ne da se pritesnqvash 4e nqkoi shte vi vidi trqbva da nqma takava opastnost neka i toi da ne barza s vkarvaneto opipvaite se lejete pojovorete badete spokoini seshtash se po natam kak shte prodalja vs bavno ne nabarzo da go pravite kasmet

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    много шум за нищо.

просто смени партьора вместо да се терзаеш и намери друг когото отново да Обичаш. отдавна си изстинала към него и той не е интересен сексуален субект за теб, затова е така. "свикнали" сте си и тази рутина е убийствена. който не разбира - да пита родителите си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си