.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

GOLEMITE IZCEPKI PO VREME NA SEKS :0)

ne vidqh dali ima podobna tema ema q da pusna i az edna takava ta koi kakvi izcepki e imal po vreme na seks tva pitam
    Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!

dari_kaka
    Guest
    ами веднъж когато го правих с един пич... той пръдна и беше мноооого гадно и гнусно честно ви казвам не си е на работа да ти пръдне някоъ докато си е вкарал оная работа в тебе не го пожелавам на никой!

Фен
    Град
    plovdiv
    bqhme po du6a toi svar6i varhu men i az bez da se usetq izacepih : sq trqbva da ida da si vzema salfetka da se izbar6a hahahahahhahahahah
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Непосредствено след секс се отпускаме и той ме пита:
    -Свърши ли?
    аз:
    -Мда. А ти?
    И след което и двамата избухваме в смях... Нз и аз защо го изцепих това нещо. По инерция.
    HardC0re and BDSM forever

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    ами веднъж начи маика ша си тръгва за село пък аз само тва чакам и веднага си извиках една мацка и почваме ние да се "любим" ама ко става моита здухана маика си забравила портмонето в моита стая и мацката се качва върхо мене и ме почва и по едно време наша влиза в стаята зима си портмонето а мацката се обръща и наи хладнокръвно казва на маика ми здрасти мале направо умрях(пък мацката се надъха) ся маика си е на село и се чудя ко ли ше ми вика като се върне
    пък тая мацка направо ме изпълни
    пс. тя се връща другата седмица
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

Guest
    Вижте един мой гаф! Ми снимах гаджето ми докато ми прави френска с gsm-a си. След време се наложи да показвам едни снимки на майка и.....и се сещате кво стана, жената видя и тия снимки. Ужас! Потънах от срам! Мале, и май нейните ме намразиха, ау ся не знам кво да прая!

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    има такава тема вечЕ12
    @CLOSE
    Моля, ползвайте търсачкана форума, като я настроите на връща резултати само за раздел Секс.

Лек ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си