.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    kravata ot reklamata
    Guest

Maluk vypros (mai poveche kum momchetata)

Zdraveite! Ne sum sigurna dali tazi tema i e tuk mqstoto, no kakto i da e...
    Imam slednto pitane glavno kym momchetata. Ta vuprosa e sledniq: Hipoteticno edno momiche vi haresva i tq ne vi e bezrazlichna, obache ne predpriemate nishto, momicheto se otchaiva i pochva da se bori za vas. Koga e momentut, v koito zapochva da stava dosadna
    A, moje i kakvo trqbva da napravi, za da pochne da vi drazni veche

Chakam mneniq

Голям фен
    Град
    Пловдив
    при мен лично...ако ме кефи тва момиче мн трудно може да ми стане досадна..единия от начините е да ми мрънка да излизаме постоянно и примерно аз имам работа и и откажа и тя започне да се сърди...тогава става досадна...и се дразна...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Guest
    Poprincip na mom4etat im e trudno da razberat dali edno momi4e naistina gi haresva kato takiva ili kato priqteli.Taka 4e ne se ot4aivai.Ako naistina te haresvq nqma da si mu dosadna nikoga.Mojebi ti trqbva da napravi6 1ta kra4ka ne smqta6 li?

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PleasureSeeker
    при мен лично...ако ме кефи тва момиче мн трудно може да ми стане досадна..единия от начините е да ми мрънка да излизаме постоянно и примерно аз имам работа и и откажа и тя започне да се сърди...тогава става досадна...и се дразна...
    Отлично казано!Супер изнервящо е някое момиче да не ти дава и секунда спокойствие!Важно е да си давате свобода!
    People once believed that when someone dies,a crow carries their soul to the land of the dead,but sometimes sth. so bad happens that the soul can't rest.And sometimes The Crow can bring back that soul to put wrong things right...

веднага става досадна...ако не ме кефи още при първия опит ше ми стане досадна

kravata ot reklamata
    Guest
    Da kajem che e napravena pyrvata krachka :P

Re: Maluk vypros (mai poveche kum momchetata)

Цитирай Първоначално написано от kravata ot reklamata
    Imam slednto pitane glavno kym momchetata. Ta vuprosa e sledniq: Hipoteticno edno momiche vi haresva i tq ne vi e bezrazlichna, obache ne predpriemate nishto, momicheto se otchaiva i pochva da se bori za vas. Koga e momentut, v koito zapochva da stava dosadna

Chakam mneniq
    nemoge da stane tva men yva me laskae^^

Re: Maluk vypros (mai poveche kum momchetata)

Цитирай Първоначално написано от lady_of_the_flowers
    Цитирай Първоначално написано от kravata ot reklamata

Chakam mneniq
    nemoge da stane tva men yva me laskae^^
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

ми когато едно момиче ме харесва аз ако не я харесвам просто ще гледам да я отбягвам по някав начин и да се надявам че ще и омразне да се занимава с мен....

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az uspqh da nakaram edno momche da se drazni ot mene do bolka...da mu barkam v zdraveto samo sas prisastvieto si...da go e strah da stoi v moq kompaniq shtoto moje da mu kaja edna duma...sega she vi izdam tainata..zvanqh mu..pisheh mu smsi...govoreh mu postoqnno che go obicham..che ne moa bez nego..i edva li ne go zaplashvah che ako ne tragne s mene she umra...toi otnachalo mu beshe priatno da mu hod po gaza i mi davashe dosta ishireti...daje tragna s mene za malko...am vidq che ot mene normalen chovek ne stava...pak az preebah go i posle pak pochnah starata pesen..i veche 7 meseca taka...i toi se pobarka...veche nz kade da se skrie ot mene ... Bojeeee .. kfo napraih a .. hahahahaha

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    веднага става досадна...ако не ме кефи още при първия опит ше ми стане досадна
    ...

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Az uspqh da nakaram edno momche da se drazni ot mene do bolka...da mu barkam v zdraveto samo sas prisastvieto si...da go e strah da stoi v moq kompaniq shtoto moje da mu kaja edna duma...sega she vi izdam tainata..zvanqh mu..pisheh mu smsi...govoreh mu postoqnno che go obicham..che ne moa bez nego..i edva li ne go zaplashvah che ako ne tragne s mene she umra...toi otnachalo mu beshe priatno da mu hod po gaza i mi davashe dosta ishireti...daje tragna s mene za malko...am vidq che ot mene normalen chovek ne stava...pak az preebah go i posle pak pochnah starata pesen..i veche 7 meseca taka...i toi se pobarka...veche nz kade da se skrie ot mene ... Bojeeee .. kfo napraih a .. hahahahaha
    ХАхахахаха Ето какво не бива да се прави, за да не станеш досаден....
    Just a Kid

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Ше ми стане досадна ако постоянно ми звани, праща смс-си, иска да си пишеме по някой чат..
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Голям фен
    Град
    sofia
    abe ima i takiva koito stavat dosadni te ne razli4avat borbata sa surceto na nqkoi i obsebvaneto mu za da me drazni nqkloe mom4e koeto haresvam trqbva ili postoqno da me sledi i da ne me ostavq na mira ili da mi durji smetka
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    През 2 минути да ми прави комплименти, да казва колко съм готин, колко съм сладък, добричък и така нататък.

kravata ot reklamata
    Guest
    blagodarq vi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си