- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- oficialni pri4eski-idei
kajete mi nqkoi sait s oficialni pri4eski-iskam kartinki
10x predvaritelno-spe6no e
Pi4ove i pi4ki kajete nqkav sait za majki pri4eski e PLs 4e mi trqbva speshno![]()
![]()
е да верно кажете за мъжки прически плс![]()
Дам няма да е лошо някои да кажи някои саит с мъжки прически![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Мъжка прическа - подстрижи се 1 номер и си пусни брада с такава дължина .... вкусноооо.... \/
хахахах яко ще еПървоначално написано от Zahara
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Да, супер сексапилно е, обаче трябва да ти е гъста брадата, иначе не с еполучава яко. Обаче късата коса винаги за мене си е била класика в мъжкарския външен вид :P
mene mnogo me kefqt sega kakto si gi pravqt pove4eto mom4eta ... otstrani mn mn kaso a otgore dalgo i razro6eno s gel ili vaksa... ne znam oba4e dali svanahte kakvo to4no se opitvam da kaja ...
![]()
Да аз сфанах чат пат като мене и с леко дълга коса отзадеПървоначално написано от Just_say_no
))))))0
Първоначално написано от Just_say_no
кажете некои сайт или дайте някоя снимка със топирани прически![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!