.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    emmma
    Guest

oficialni pri4eski-idei

kajete mi nqkoi sait s oficialni pri4eski-iskam kartinki

10x predvaritelno-spe6no e

Град
    DImitrovgrad
    Pi4ove i pi4ki kajete nqkav sait za majki pri4eski e PLs 4e mi trqbva speshno

tctctctctctctct
    Guest
    е да верно кажете за мъжки прически плс

Дам няма да е лошо някои да кажи някои саит с мъжки прически
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Zahara
    Guest
    Мъжка прическа - подстрижи се 1 номер и си пусни брада с такава дължина .... вкусноооо.... \/

Цитирай Първоначално написано от Zahara
    Мъжка прическа - подстрижи се 1 номер и си пусни брада с такава дължина .... вкусноооо.... \/
    хахахах яко ще е
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Zahara
    Guest
    Да, супер сексапилно е, обаче трябва да ти е гъста брадата, иначе не с еполучава яко. Обаче късата коса винаги за мене си е била класика в мъжкарския външен вид :P

Град
    на плажа =)
    mene mnogo me kefqt sega kakto si gi pravqt pove4eto mom4eta ... otstrani mn mn kaso a otgore dalgo i razro6eno s gel ili vaksa ... ne znam oba4e dali svanahte kakvo to4no se opitvam da kaja ...

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    mene mnogo me kefqt sega kakto si gi pravqt pove4eto mom4eta ... otstrani mn mn kaso a otgore dalgo i razro6eno s gel ili vaksa ... ne znam oba4e dali svanahte kakvo to4no se opitvam da kaja ...
    Да аз сфанах чат пат като мене и с леко дълга коса отзаде ))))))0

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no

кажете некои сайт или дайте някоя снимка със топирани прически

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си