- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Курвенско ли е това и заслужава ли си да ходиш с такъв човек
Заслужава ли си да ходиш с момиче, което е спало с 20-тина момчета преди теб. Като с 3-4 го е правила без да са били гаджета, а с другите е ходила по 1 седмица, минат я и я заебат.?![]()
ми това въобще не означава, че е курва. и аз съм на 15 и съм била с 7 мъже до сега![]()
е все пак й кажи и годините?
щото ако е почнала от 15 и сега е на 25 се падат по двама на година и тогава въобще не е много дори
18 години е![]()
повече от нормално е за 18 годишна да е била с толкова, че и с повече да не е някоя сдуханячка? нормално е не се притеснявайПървоначално написано от Питам просто
Ti si opredeleno hahahaПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от NeSTa_86
hahaha
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
mislq 4e netrqbva da sadi6 za neq po broq i sexualni partniori tva e super tapoako pi4kata te kefi nevijdam kade e problema
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
за мен не е мн нормално, но явно так е искала така е правила,а ако имаш чувства,не мисля,че трябва да късаш с нея заради това, може пък сега да търси Човека!
vseki ima nedostatyci vseki ima gre6ki za lubovta nqma granici nezavisimo kakyv i e minaliq i jivot obi4ai e s nedostatycite i
и ти си курва и тя е курва и всички са курви ... дееби курветинките ... ама нали ако ги немаше щеше да е безинтересноПървоначално написано от Анонимко
![]()
M2O Musica allo stato puro!
Знаеш как да им сваляш звезди обачеПървоначално написано от nekaduren
![]()
Не мисля, че трябва да се съди за някой с това с колко човека е спал. Най-добрата ми приятелка е спала с 30- просто харесва секса, търси човека... Лошо няма.
Ако момичето те кефи, не виждам къде е проблема...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ъм такоа...как да се свържа с таз тфоя приателка...смисъл дже ес ем нещо?Първоначално написано от rosskata
![]()
![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Сори пич. Има си ссериозен приятел сега... Мисля, че намери Човека... Ако случайно не е той, тогава....
Е нали само за секс говорим?Кфи приатели ала бала нека си го има.![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
ne moga das sudq za nqkoi po tova s kolko muje e bil.Mnogo zavisi ot xaraktera i,ot tova dali po vseki koito mine tq ne iska da se 4uka s nego.Za men e suvsem normalno da e bila stolkova muje,mislq 4e tq re6ava.Drugoto koeto e 4e su6to nqma zna4enie ot tova dali vednuj se e 4ukala s nqkoi ili sa izlizali edna sedmica i sled tova,moje bi prosto e imala nujda samo ot sex a ne ot obvurzvane,a ot sex vseki normalen 4ovek ima nujda.Ti preceni kefi li te,zaslujava li si.No ako ne opita6 nqma da razbere6 kakvo e mojelo da stane,a ina4e 6te sujalqva6.
Първоначално написано от Lil` Bow Wow
Гледай сега... КОгато човек с някакви принципи ходи с друг човек, когото обича, и ходят сериозно, всеки секс е изневяра, измяна и е недопустим. КОгато ходиш с някой сериозно, да изневеряваш е нередно. Точка.
Когато си свободен/на, спи ако щеш с 10 човека всеки ден...
Готин, гаджето ти е тотална курва, както и момичето на 15 дето е спало със 7 момчета, а също така и тази дето е спала с 30! Това ако не са курви, то тогава кои са? То по тая логика излиза, че няма курви, а не е така!![]()
Левски шампион але але!
Виж сега. Не е курвенско да правиш секс за една нощ. Не е курвенско да ходиш с някого и той да иска само секс от теб. Но е курвенско тези 2 неща да ти се случат няколко пъти и да не си извадиш никакви изводи. Щом е била с 20 момчета, значи я интересува само сексът.
Е к'во толкова? Минаваш я и ти, пък яко не потръгне...на момичето която ми е била засега май най-голямата любов (да получавам и да получава от мен и да не ми е чак толкова безразлична) й бях 10-тия и смея да твърдя, че не беше само секс.
mi normalno e tq e na 18 i e normalno predi tva da e pravila sex e chak s 20 partniori zvuchi stranno no vse pak seki ima pravo na lichen izbor
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Първоначално написано от Анонимко
zna4i ako e spala s edin dosega e sduxanq4ka? lele da ti imam akalla principite i kriteriite!
Да, бе! Аз съм на 18 и съм спала с двама... Явно спадам към сдуханячките...Не, човек, не мисля, че трябва да ти пука от това нещо. В крайна сметка пък може и да е имала доста неуспешни връзки.... А може и да иска да се промени... Да търси любовта
![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()