- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Курвенско ли е това и заслужава ли си да ходиш с такъв човек
Ооо да, заслужава си - определено ще те научи на доста техники.![]()
/ME разбра.Първоначално написано от rosskata
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
i as sym kato priqtelkata ti? za6to majete da mogat da si broikat a nie da sme kurvi???? kak obvinqvash momi4eto za ne6to takova obi4a6 liq izob6to??!
Казанова беПървоначално написано от machoka
Иначе... верно много са се окурвили всички... ма нещо не мога да ги намеря къде ходят
На такива момичета НЕ им казвам курви... много са малки още, за да са курви... Но не се притеснявайте - ще станете, с време и търпение
Термина за подобни момичета е - ебалници... в смисъл - виждаме се и я еба... останалото са подробности
((само дето нещо верно не мога да си намеря... не ме пускат в детските дискотеки хахаха))
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
еми мене ми е много странно какво според теб звачи "да си заслужава"да си с някой.![]()
ако и се кефиш-бъди с нея-какво като е спала с 20-тина момчета все пак това е минало все пак е на 18 години,а не на 13![]()
миналото не е от значение! само бъдещето
Бъди с нея пък от там нататък ще решиш как да действаш в зависимост от постъпките и отношението й към теб.Първоначално написано от Анонимко
Не че искам да те отчайвам,ама не е много нормално да е на 18 и да е спала с 20-тина ..
Ти сам трябва да си правиш изводи,защото я познаваш по-добре от нас. Прецени по поведението й и т.н :-)
Е**ти въпроса направихте от това...леле не знам...ти ходиш с нея бе човек.кво ти дреме с колко е спала и по къв начин...нали е с теб са.На вас момчетата ви е позволено да се хвалите и да се обяснявате колко сте минали,обаче ви дразни мацката с колко е спала и дали е ходила с тях или не .....тва си е лично нейно решение с колко ще спи...и още 1 път- тя нали е с теб,има ли значение друго!?!?!![]()
[b]а според мен и си е чиста курва. не може една седмица да се изчукваш (с извинение) с някой, а на другата седмица да те оправя друг и все така да я караш... направо си е КУРВЕНСКО!![]()
Kurvichka e , ne si zaslujava da trygvash s neq.Men lichno bi me bilo gnus.
A otnosno shto momchetata mojeli da trupat broiki , a momichetata stavali kurvi , moga samo da kaja , che ako nqmashe kurvichki ,koito da si lqgat s vseki sreshnat nqmashe i nie da mojem da trupame broiki![]()
Абе тва не ви оправдава егоистичното мислене...изобщо сте много задръстениПървоначално написано от Pi4aga_
Плюс тва и на мен ми се натягат някви "к**вари" ама не им пускам нали![]()
ае бро...според мен..сам трябва да прецениш ситуацията и да се замислиш колко ти пука за нея...а не да се доверяваш на анонимни персони от форума...за които даже не си сигурен в тяхната сериозност...мисли с твойта глава...горната...
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
kurva e i to golqma nesa zanimavai
=D> =D>Първоначално написано от Анонимко
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар / широчина/
pi4...tva prosto zna4i 4e tq ima zdravosloven seksualen jivotmnoo pozdravi na taq pi4ka
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
SAGLASNAПървоначално написано от Glezlata
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
АМИ ТО наи вероятно ще е бая изпънато и заслужава си за 3-4 дни як тъпан що да не си заслужава![]()
E tva ne e normalno izob6to. Ina4e kum avtora- opitai s neq da vidi6 kolko vrmeme 6te izdurjite, ma si imai edno naum. Vse pak na 18 da si i da si spala s 20 muje ne govori mngoo dore za neq. I o6te ne6to tova, 4e ne e spala s 20 nqkoq ne q pravi "sduhanq4ka"Първоначално написано от Анонимко
![]()
e 4e to vseki si e razli4en...6tom e na 18 i go e pravila tolkova puti ne mislq 4e e mngogo nad normatagore dolu normalno
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
da, tq ne e ama ti si kurva opredelenoПървоначално написано от Анонимко
ако си я харесваш толкова много...тва,че е спала с мн момчета няма да те спре...
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
няма да те спре за какво !?