.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73
    Guest
    Ооо да, заслужава си - определено ще те научи на доста техники.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Ако е верна цифрата, която ти е споменала, то за чукане си струва. Ама в такива жени не ти требва да се влюбваш, виж ако те се влюбят в теб е много готино

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Цитирай Първоначално написано от Lil` Bow Wow
    Е нали само за секс говорим?Кфи приатели ала бала нека си го има.
    Гледай сега... КОгато човек с някакви принципи ходи с друг човек, когото обича, и ходят сериозно, всеки секс е изневяра, измяна и е недопустим. КОгато ходиш с някой сериозно, да изневеряваш е нередно. Точка.

Когато си свободен/на, спи ако щеш с 10 човека всеки ден...
    /ME разбра.

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Guest
    i as sym kato priqtelkata ti? za6to majete da mogat da si broikat a nie da sme kurvi???? kak obvinqvash momi4eto za ne6to takova obi4a6 liq izob6to??!

Голям фен
    Град
    София

Re: хермания

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от nekaduren
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ми това въобще не означава, че е курва. и аз съм на 15 и съм била с 7 мъже до сега
    и ти си курва и тя е курва и всички са курви ... дееби курветинките ... ама нали ако ги немаше щеше да е безинтересно
    Знаеш как да им сваляш звезди обаче
    Казанова бе

Иначе... верно много са се окурвили всички... ма нещо не мога да ги намеря къде ходят

На такива момичета НЕ им казвам курви... много са малки още, за да са курви... Но не се притеснявайте - ще станете, с време и търпение

Термина за подобни момичета е - ебалници... в смисъл - виждаме се и я еба... останалото са подробности
    ((само дето нещо верно не мога да си намеря... не ме пускат в детските дискотеки хахаха))
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    еми мене ми е много странно какво според теб звачи "да си заслужава"да си с някой.
    ако и се кефиш-бъди с нея-какво като е спала с 20-тина момчета все пак това е минало все пак е на 18 години,а не на 13

Guest
    миналото не е от значение! само бъдещето

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    миналото не е от значение! само бъдещето
    Бъди с нея пък от там нататък ще решиш как да действаш в зависимост от постъпките и отношението й към теб.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Голям фен
    Не че искам да те отчайвам,ама не е много нормално да е на 18 и да е спала с 20-тина ..
    Ти сам трябва да си правиш изводи,защото я познаваш по-добре от нас. Прецени по поведението й и т.н :-)

Супер фен
    Град
    София
    Е**ти въпроса направихте от това...леле не знам...ти ходиш с нея бе човек.кво ти дреме с колко е спала и по къв начин...нали е с теб са.На вас момчетата ви е позволено да се хвалите и да се обяснявате колко сте минали,обаче ви дразни мацката с колко е спала и дали е ходила с тях или не .....тва си е лично нейно решение с колко ще спи...и още 1 път- тя нали е с теб,има ли значение друго!?!?!

Guest
    [b]а според мен и си е чиста курва. не може една седмица да се изчукваш (с извинение) с някой, а на другата седмица да те оправя друг и все така да я караш... направо си е КУРВЕНСКО!

Pi4aga_
    Guest
    Kurvichka e , ne si zaslujava da trygvash s neq.Men lichno bi me bilo gnus.
    A otnosno shto momchetata mojeli da trupat broiki , a momichetata stavali kurvi , moga samo da kaja , che ako nqmashe kurvichki ,koito da si lqgat s vseki sreshnat nqmashe i nie da mojem da trupame broiki

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pi4aga_
    Kurvichka e , ne si zaslujava da trygvash s neq.Men lichno bi me bilo gnus.
    A otnosno shto momchetata mojeli da trupat broiki , a momichetata stavali kurvi , moga samo da kaja , che ako nqmashe kurvichki ,koito da si lqgat s vseki sreshnat nqmashe i nie da mojem da trupame broiki
    Абе тва не ви оправдава егоистичното мислене...изобщо сте много задръстени

Плюс тва и на мен ми се натягат някви "к**вари" ама не им пускам нали

Голям фен
    Град
    Пловдив
    ае бро...според мен..сам трябва да прецениш ситуацията и да се замислиш колко ти пука за нея...а не да се доверяваш на анонимни персони от форума...за които даже не си сигурен в тяхната сериозност...мисли с твойта глава...горната...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Guest
    kurva e i to golqma nesa zanimavai

k***a e i to golqma nesa zanimavai
    =D> =D>

ми това въобще не означава, че е курва. и аз съм на 15 и съм била с 7 мъже до сега
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар / широчина/

pi4...tva prosto zna4i 4e tq ima zdravosloven seksualen jivot mnoo pozdravi na taq pi4ka
    Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Glezlata
    To si zavisi ot 4oveka.Sam trqbva da preceni6.No 4ak da i kazva6 k***a ne mislq,4e e uda4no.Moje bi ne e takava,a prosto e nqmala osobeno zdravi vruzki.Ne e k***a.
    SAGLASNA
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    АМИ ТО наи вероятно ще е бая изпънато и заслужава си за 3-4 дни як тъпан що да не си заслужава

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Питам просто
    18 години е
    повече от нормално е за 18 годишна да е била с толкова, че и с повече да не е някоя сдуханячка? нормално е не се притеснявай
    E tva ne e normalno izob6to. Ina4e kum avtora- opitai s neq da vidi6 kolko vrmeme 6te izdurjite, ma si imai edno naum. Vse pak na 18 da si i da si spala s 20 muje ne govori mngoo dore za neq. I o6te ne6to tova, 4e ne e spala s 20 nqkoq ne q pravi "sduhanq4ka"

Супер фен
    e 4e to vseki si e razli4en...6tom e na 18 i go e pravila tolkova puti ne mislq 4e e mngogo nad normata gore dolu normalno

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

da, tq ne e ama ti si kurva opredeleno

Голям фен
    Град
    Пловдив
    ако си я харесваш толкова много...тва,че е спала с мн момчета няма да те спре...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си