- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Курвенско ли е това и заслужава ли си да ходиш с такъв човек
То заради такива отворени като теб , момчетата успяват да си бройкат...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ами да ти кажа според мен 20 момчета са доста , но това не я прави курва .Ти трябва да си прецениш сам според характера и държанието и , а не според бройките...
Първоначално написано от Lil` Bow Wow
тя е курва и то много голема как може да е на 15 и да се е чукала със толкова многооооооооооооооооооооо оооо хора ЗА КАШМЕР Е ТАЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
Първоначално написано от Питам просто
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕ НИКОГА КОЛКОТО И ДА Е ЬУБАВА ТЯ Е ПАРЦАЛ
E и какво от това. както и останалите ( поне повечето ) са ти написали - това не е чак толкова важно. Не е нужно да си го правил с много хора, за да си добър в секса. А може да си спал с един човек само, но да си супер добър. Това не е гаранция. Важното е да й се кефиш като човек, пък секса ще си дойде на мястотоОсобено , ако нямавика да кръшка. Човек си има периоди, явно тя е малко по-разкрепостена, не й се свиди да си с някого, но в това няма нищо лошо. Защо да има? Ако едно момче е на 18 и е спало с 20 момичета - какво, нищо, ама момиче ли е - да тръгна ли с нея? Извечният въпрос. Недей с тия предразсъдъци, момче
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
На такива момичета НЕ им казвам курви... много са малки още, за да са курви... Но не се притеснявайте - ще станете, с време и търпение
Термина за подобни момичета е - ебалници... в смисъл - виждаме се и я еба... останалото са подробности
hahahhaa tva me izkefi maksimalno![]()
![]()
A kolkoto do momicheto i na men ne mi se vijda normalno s 20- tq trqbva da e po4nala baq ranichko ili vsqka sedmica s razlichen koeto za men si e tochno kurventiq
Ako po logikata ne e namerila podhodqshtiq chovek i zatova sa tolkova mnogo- to togava znachi nqma da ima kurvi!
![]()
batee ako tva e kurvensko....... to po taq logika 90% ot jenite sa kurviПървоначално написано от Питам просто
pulni gluposti sa tva
tuka imam 4uvstvoto 4e nqma edna smislena tema
mmmmdam napulno sri prav prosto....mn zle....
ми как няма да е курвенско тя.. докато стани на по 20-25 цяла БГ може да я е минала![]()
Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...
NeSTa_86
Hm...... kolko mnogo prili4a na tvoita "nenormalna" priqtelka dali ti ne si zadal tazi tema aaaa?????? .......![]()
˙·٠•●۩۞Kraleva๑۩ ●•٠·
ne mislq,4e e normalno da e bila s 20 mom4eta!oba4e vupreki tva ne biva da q sudi6,ako ti haresva i tq te haresva ne6tata moje i da se polu4at,ne budi s predrasuduci!![]()
kak 6te e kyrva be q se stegnete....tupi pyberi.......q smetnete po kolko sex i se pada na mesec.......mn ste prosti ei....
saglasna sym s teb macko i az spadam kym sduhanqchkite po taq logika...... na 17 sym i sym spala s edin....Първоначално написано от Chiana
![]()
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal
абе заслужава си поне за една седмица![]()
![]()
![]()
![]()
Немога да ти кажа дали си заслужава..не съм пробвала![]()
Пробвай и ще разбереш!
Иначе..да си кажа мнението..немисля,че едно 18 годишно момиче е удачно да има такава бройка сексуални партньори..аз скоро навърших 19,може и наборки да сме с нея,ОБАЧЕ моята бройка е далеч по-скромна![]()
![]()
И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...
Извинявай, но хората, които не са го правили с целия си квартал, не са въобще сдуханячки. Защото повечето 14- 15 годишни момичета, дето не знаят за какво става въпрос, не правят нищо. Просто едно "ръгане". Точно това е думата. Не знаете какво означава да го направите с чувства и да бъде така, че да останете с добро впечатление. Така че извинете, но не сте прави!Първоначално написано от Анонимко
Няма причина човек да разкрива живота си на света. Светът не е наясно с нещата.
ami spored men,nqma smisal da se zanimavash s neq.shtom tolkova barzo q zaebavat.imam edna takava priqtelka.s vsichki momcheta flirtuva.sega obache nqma priqteli,zashtoto e svalqla gadjetata na vsichkite si priqtelki.za men tova e kurvensko povedenie ot selsko-prostashki harakter.![]()
![]()
![]()
![]()
NE!Razbirase tova e nekva parcalka![]()
nai-dobre da sudish po neniq harakter a ne po broikite i,makar che 20 sa mnogo za 18 godishna.Ti sam trqbva da precenish shto za chovek e tq i ako si zaslujava zashto da ne![]()
Живеем всякаш никога няма да умрем, а умираме все едно никога не сме живяли ...
Само си задай един въпрос. "Ако продължава в същия дух на какво ще е заприличала на 25-30 години?"
е да де, но поне за една седмица може да ходи с нея.Първоначално написано от fergieson
![]()
![]()
Абе щом са я цъкали 20 човека,защото и ти да не се разпишеш в статистиката?Иначе те съветвам да я заебеш веднага щом си свършиш работата,все пак не е хубаво половината град да са ти баджанаци и всеки трети да я е ебал
.Не,не е курва,просто обича секса,обича много и различни партньори,т.е. обича много курове
.
ti ko iska6 da si i purviq li ! ?
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Приятелю, от тук нататъка постоянно ще има лайна в миналото на гаджетата ти, на всички !
Свиквай, .. !