- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- finala na shampionskata liga
Koi mislite 4e 6te spe4eli?A vie za koi ste?![]()
barca forever!!!!!!!!!!!!!!!!!
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Арсенал.
Barcelona
barca 6e "padnat"
За Барселона съм.
Ае не са стигнали дотук Барса, за да паднат. Имат само една купа и ще се раздадат на макс да спечелят втора.
Само Барса
ми по-принцип съм неутрален, ама има нещо, че годато съм неутрален обикновено вътрешно съм или за по-слабия или пък съм против всички, ей така за спорта. тоест ако всички са за едните аз съм за другите. така че, повтарям, все ми е едно, ма като че ли малко повече за Арсенал. ама Барса си има повече шансове.
м/у другото имаше такава тема
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
еми аз лично харесвам английски футбол + това не харесвам изобщо Барселона...а и ще ми достави голямо удоволствие да видя к'фо ще стане ако бие Арсенал!!
САМО БАРСА!![]()
След Милан и Байерн, които за съжаление отпАДНАХА... Не ми остава нищо друго освен с всичка сила да викам за Барса... Един от любимите ми, и много добър отбор , играещ красив футбол...
Да не говорим че имам непоносимост към всички английски отбори (Може би освен Лиеърпул)
Барса =D>
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
След мача за FA CUP като чуя ливърпул ми настръхва кожата - скапани късметлии.Първоначално написано от rosskata
I'M FOREVER BLOWING BUBBLES, PRETTY BUBBLES IN THE AIR - WEST HAM!!!
Иначе честито на Барса за победата.
Arsenal стигнаха до финала "на магия". Или пак ще им върже яко(което ме съмнява), или Барса ще ги одерат много яко. Неутрален съм, иначе в Еврофутбола ще го пиша за Барса![]()
samo takaПървоначално написано от pickpocket
Полуфинала беше спечелен на магия. В Испания, на края на първото полувреме Виляреал имаше над 20 удара към вратата, срещу един за Арсенал. Сума ти и греди до края на мача...Венгер съм сигурен че си е изял всички нокти. Виляреал според мен много повече заслужаваха да играят на финал, но това е друга дискусия...
Ето заради това мразя ЕвроФутбола....Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
Жълтата подводница мда![]()
Както и да е, каквото е станало е станало. Не мисля че е удачно да се дават разни прогнози за такъв мач, още пък повече точен резултат.
И все пак тайничко си се надявам Арсенал да победят![]()
Ах ама Виляреал верно че изпуснаха и дузпа на края на мача.... оф пак се ядосах, тамън ми беше минало![]()
![]()
много ясно,че Барса ще бият!!!просто съм убедена в това и даже няма нужда да гледам мача,за да видя с колко Арсенал ще паднат!обективно погледнато Барса е най-добрият отбор в момента в целия свят!![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Barcelona-6ampion![]()
Ако Арсенал играе така както игра срещу Виляреал им е спукана работата просто,артилеристите стигнаха на магия до този финал и за това мисля,че Барса ще бие,въпреки,че не харесвам и двата отбора![]()
аве игра е тва, всичко може да се случи, но пък аз залагам на БАРСААА![]()
алелуя.
Първоначално написано от `Death`Whore`
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!