- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх ме е от дълги връзки
НЕзнам дали е само при мен това явление, но ме е страх от дълги връзки. Просто като се обвържа с някой човек, както сега и започват някви гадни предчувстия. Тоест просто ме е страх после да не го нараня човека, с който съм или пък той да ме нарани при една евентуална раздяла.
Като се замисля май е по-добре да си ходите по 10-20 дни и толкова . Правите квото правите и си оставате приятели.
Шибаната любов боли![]()
![]()
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
i az sam na tvoeto mnenie ama se pak nemisli6 li 4e e po dobre s edin 4ovek po dylgo ot kolkoto da gi smenq6 prez10 dni i da svikva6 sys seki po razli4en na4in ima si i nqkoi predimstva dylgata vryzka.tva 4e lybovta boli napylno sam saglasna s teb.ob4e nemisli6 li 4e e po hybavo da si vlyben otkolkoto da izpitva6 momentno yvle4enie po nqkoi.lubovta ima i hubavi i lo6i strani za jalost:}
liubovta ima mnogo predimstva no i mnogo nedostataci,edin ot nedostatacite e 4e v pove4eto slu4ai momi4eto priznava parvo liubovta i po4ti vinagi e naraneno,no pak ot druga strana e hubav kopnejat da vidi6 4oveka za koito me4tae6 po cql den,da go pregarne6 da go celune6 i da se sgu6i6 v nego i da zabravi6 za vsi4ko i vsi4ki,taka 4e luibovta spored men e HEM SARBI<HEM BOLI![]()
абе тя че боли- боли, ама все пак е любов и човек дава мило и драго за нея нали така?!това дето казваш връзка за 10-20 дена хич не е връзка! надявам се че тук не говориш и за секс!
![]()
и не се притеснявай, че ще нараниш някой или той ще нарани теб нали знаеш, че юнак без рана не може. в любовта се иска опит и смелост за нови връзки, а не малодушие и страх. промени това в теб. успех
![]()
Не позволявай да се влюбваш...По-лошо от тва няма, изпитал съм го на собствен гръб...Бъди с момчетата/момичетата (незнам какво си) до тогава, докогато те те искат
На това му викам аз живот!
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
az puk si tursq seriozna vruzka za6oto mi e pisnaloot ednodnevkite i ne se strahuvam ot seriozno obvurzvane
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Аз също.Искам да знам,че има някой,който мисли за мен,който наистина ме обича и т.н ..а не е поредната свалка.До сега не съм имала сериозна връзка и искам да видя какво е усещането.Първоначално написано от black_dimond
Но пък от друга страна това са най-хубавите ни години и не бива да ги пропиляваме с някви дълги обвързвания.. иска ни се да опитаме от всичко.Може би и това допринася за нежеланието ти (така да се изразя) да се обвързваш по сериозно :)
mi 4esno kazano pri pove4eto hora spored men e taka.pri men li4no sled kato hodq s nqkoi po-dulgo vreme mi pisva i go kusam znam 4e e kofti ama kato zagubq interes prosto taka stava taka 4e tva ne e strah ot obvyrzvane prosto predpo4ita6 po-kratkite vruzki koito ako si do 17god sa po-dobriq variand ili pone taka mislq az![]()
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
Ако искаше дълга връзка, щеше да мислиш какво правиш и да се стремиш да не нараняваш човека. Признай си - искаш да излизаш с когото искаш, да правиш секс и да се целуваш с когото искаш.
spored men 10 dena ne sa vryzka a nqkva jalka zaribqvka! za tolkova vreme nito moje6 da opoznae6 4oveka,nito da se sblijite, za lubov da ne govorim!!!
a vyv dylgite vryzki nqma ni6to lo6o. otnosno tva 4e lubovta boli-po dobre da si obi4al i da sa te naranili otkolkoto izob6to da ne si obi4al!!!!!!!!!
A SMILE MAKES LIFE BETTER
ami i az predi bqh na tvoito mnenie ne mojeh da se zadarja s edno mom4e pove4e ot 10-20 denano sega kogato sre6tnah mom4eto koeto obi4am adski mnogo i hodim pove4e ot 4etiri meseca razbiram 4e ne sam mojela s drugite za6toto prosto ne sam gi obi4ala
taka 4e spored men prosto ne si namerila podhodq6tiq 4ovek ne 4e te e strah
![]()
Няма от какво да те е страх. Нараняване от една или от другата страна е винаги възможно, но какво да се прави?!?...това е живота.Първоначално написано от NeSTa_86
![]()
Успех.![]()
Ami vsichko v jivota si ima dobri i loshi strani. Znam, che shte se povtorq, no v liubovta t1rsq chovek, koito naistina me obicha, koito d1rji na men, koito e spechelil doverieto mi i az negovoto. Obichta e nai-vajna. I kato se zamislish, trydno se zabravq chovek, koito si obichal istinski.. Dori ne moje da se zabravi tak1v chovek. Xybavo e da imash nqkoi do sebe si s kogoto da spodelqsh, da se gyshkash, celuvash i t.n... I ako naistina se obichate zashto izobshto mislish za razdqla? Ako si sigyren che i choveka so teb te obicha istinski, nqma nikakva prichina za pritesnenie..![]()
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
значи си няква броикаджиика....хващаш еи така колкот да има....ми кат те е страх изобщо недеи си хващаи никои....сори че ти го казвам...ама е такаПървоначално написано от NeSTa_86
Няма от какво да се стахуваш ! Все пак в живота се случват и хубави и лоши неща сЪщо така не се притеснявай, че ще нараниш някой или той ще нарани тебе ! Имаи повече смелост
Успех![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
EMi az poprincip kato si haresam nqkoi i sled 10-20 dena...ve4e nqmam interes kum nego...taka mi stava spr gadno,za6toto naranqvam mom4e sled mom4e...ima samo 1 4ovek,koito sum obi4ala istinski!!!
ох аз пък като ми кажят,че има нещо сериозно между мен и гаджето ми първата ми мисъл е,че ще ме зареже рано или късно..абе ужас....
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
\Първоначално написано от sexy_play_baby
/