- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с момиче
Страшно много харесвам едно момиче от някаде година веднаж бях много блиско да я спечеля но винаги се появява няква пречка коя то ми пречи да и кажа чуствата си сащнос тя ги разбра ама беше вече касно и почти бях забравил за нея докато една нощ се разхождах с един приятел и я видях отново тогава ми стана нещо и по касно разбрах че ходи с някав там и днеска кат ги видях да се прегращат за малко да препадна друго момиче така не сум обичал и сега незнам какво да правя да и кажали или да си малча.И аз не знам вече![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
плс помогнете
ti kak misli6? da i kaje6 ili da myl4i6?!
mn qsno 4e 6e i kaje6 kakto sam kaza qvno ne ti e mn priqtno da q gleda6 kak se pregry6ta s gadjeto si (revnuva6)
pomoli q nqkoi yt da pogovorite i i obqsni vsi4ko
tova e moeto mnenie
UsPeh![]()
AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!
Не й го казвай сега.. по-добре изчакай малко,защото нали сега си има някъв приятел, проучи в какви отношения са.. дали се разбират и т.н и тогава действай, защото ако се обичат и й разкриеш чувствата си нищо няма да постигнеш, най-много да те заболи още повече.За това според мен по-добрия вариант е да изчакаш малко, а не веднага да й покажеш какво чувстваш.Щом те е харесвала и е имало шанс да сте заедно може би този шанс ще се повтори.Нали знаеш,че старата любов ръжда не хваща,само изчакай удобния момент:)
Мерси много но ме страх да неме нарани да каже "не" зашото са ме наранявалии то много
Мерси много ще сами нужни незнам самоче кво ми направи тва момиче как го правитв тва вия момичетата
Ako ne me obichash me obii,reji me kas po kas,no kato stignesh do sarcheto mi spri i pomisli,zashtoto tam si ti
e i na men i se e slu4valo s edno mom4e tva spored men ozna4ava 4e si vluben ili pone az beh v onova mom4e v tva nqma lo6o stiga da e vv pravilniq 4ovek i dano uspee6 kusmet
На това му се вика любов.Питай я да не ти е направила някви вуудоо магииПървоначално написано от In`love
![]()
da mai naistina si vluen i dano uspe6 da q spe4eli6 no naistina e po dobre da i go kaje6 po kusno
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Аей стига бе! Как можа да допуснеш толкова много правописни и пунктуационни грешки?
К'во да правиш...вече е късно според мен. Замълчи си.
на всеки му се случва да допусне грешка
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
emi trq i kaje6 kvo izpitva6 ama malko po-diskretno taka 4e ako te otreje da moje6 da si trugne6 s vdignata glava bez da te e sram ot ni6to pojelavam ti uspeh![]()
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
Напълно съм съгласен.Първоначално написано от sk8girL
![]()
ЩЕ СЕ БОРИШ ЗА НЕЯ ДО ПОСЛЕДНО!!!!!!!!ако ходи сега с някав.....отиваш при него и парво си говорите...ако го раздава много....лепиш мачкаш го......ЩЕ СЕ БОРИШ!!!!
Е добре ама майче не трябва веднага щом скасат се пак още ще я боли за него и щом реши да муго варне с друг горе доло след седмица
аз ще действам така майче ще е по добре.![]()
![]()
![]()
Ako ne me obichash me obii,reji me kas po kas,no kato stignesh do sarcheto mi spri i pomisli,zashtoto tam si ti
Кажи и но все пак внимавай с приятеля и!
За кое да влимавам за приятеля и да неми направи нещо!!!
spored men iz4akai da skasat i togava deistvai osobeno ako razbere6 4e tq go e skasala ti si na hod![]()
ako pita6 men po dobre e da i kaje6 i ako tq izpitva ne6to kam teb moje ne6to da stane,a ako ne prosto 6te znae 4e ti q haresva6 i nqma da ti dava naprazni nadejdi!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
kaji i............
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
Spored men ne trqbva da barza6.iz4akai malko 6tom si ima gadje sega.
Изчакай да мине известно време, но дори след като скъсат със сегашния й приятел не прибързвай. Виж как ще се развият нещата и тогава вземи правилното решение. Само не прави грешката тя да скъса и на другия ден ти да довтасаш и да и насипеш един тон обяснения, та да се чуди откъде са й дошли.
99% чист ангел.
@Ivtcho_ и аз мисля така кат тебе по добре да изчакам да и мине малко и кат реши да му отмащава аз съм човека