- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- 4alga(pop folk) ili metal
i oshte neshtu,do tuk vsi4ki obidi bqha 4e 4algata e muzika za prostaci,idioti,oligofreni i t.n. OKnikoq 4algarka ne e trugnala da obijda metalistite s nqkfi opredeleniq,aaaa i vzemi 4ui kak desi slava pee narodna muzika.az ti garantiram,4e shti se nasulzqt o4ite kato q 4uesh
![]()
Не всяко момче, а чикиджиите. Тва че се правиш на курва нито ти прави чест, нито пък ще успееш да си хванеш сериознио гадже. Тва че ти е кеф да ти свиркат по улиците не е мой проблем. Но малко позабравяш че метъл с чалгарка да ходи няма.Първоначално написано от i_want_u_f
А за следващото ти мнение - не обиждам чалгарките. Имам такава приятелка. Това че нямате вкус не означава че сте лоши като хора. Но забелязвам при всички ниска интелигентност и не мога да си я обясня.
exploitedteen,
Прав си. Повечето металистки, слушащи по-слабите метъл стилове се обличат с нормални дрехи (като мен). А и за какво ти е празноглаво момиче, освен за секс???
Аз понеже съм малко би, та ще пусна и снимка на момиче в пола, което ме кефи (приятелка на моя приятелка)
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
ne vi li omruzna da si pokazvate maloumieto s podobni klonirani temi prez mesec
Аз не си избирам гаджетата по дрехите. Както и да излгежда, като е празноглава - не ме интересува.Първоначално написано от i_want_u_f
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
10 причини да не можеш да ми скъсаш задника от бойПървоначално написано от ErinEverly
1. Защото си келеш.
2. Защото и да не разбирам, ти си келеш!
3. Не се правя, такъв съм!
4. Не обобщавам, а казвам сичко как си трее!
5. Имам и кво яд ли ти е, че немаш!
6. Имам и кво яд ли те е, че немаш!
7. Пасивен, активен се тая, ама такива кат' тебе им спуквам дупенцата!
8. А теб те друсат на такава музика!
9. Прав съм!
10. Абсолютно съм прав, ве, келеш!
МЕТЪЛ! МЕТЪЛ! МЕТЪЛ! А относно чалгата, слушам отвреме на време, има няколко песни, които ме кефят, но като цяло не слушам чалга.
5 pri4ini da ti se izsera v ustata i da q za6iq s guberkaПървоначално написано от Анонимко
1.za6toto si poten kelt s izrusena na ki4uri kosica
2.za6toto mentalnoto ti nivo e priblizitelno kolkoto na koko6ka po vreme na slun4evo zatumnenie
3.za6toto 3/4 ot normalnite hora po ulicata se spukvat ot smqh kato vidqt na kakvo prili4a6
4.za6toto vse o6te ti teji faktut 4e pove4eto ti biv6i sau4enici sa na put da vzemat vis6e dokato ti pali6 golf dvoikata do pazara v pernik 4e tam domatite sa po evtini,ama ina4e vsqka ve4er pie6 malka vodka za 7 leva v diskoto
5.za6toto maika ti qvno e bila prava kato te e ostavila v dom za otglejdane na nevrustna vuzrast
Темата определено е за ключ...не изчетох и петте страници просто,защото мненията в темите от този сорт винаги са тоооооолкова еднаквиЕдно от първите изказвания ми хареса...не помня на кой беше (и ме мързи да се връщам и да цитирам),но се каза,че е крайно време да разберете,че има и други стилове и че всеки има вкус
Това е...
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ти направо го отказа от живота...Първоначално написано от justinsfhc
![]()
Само аз ли схванах ебавката и иронията в поста на пича с 10-те правила?
qvno 4uvstvoto ti za ironiq e tolkova tunko i nedolovimo 4e ni e neobhodima spektralna prizma za da mu se nasladim.razhodi se do toaletnata da poolekne6.Първоначално написано от Анонимко
Епа на мен ми е леко ве. Та мисълта ми е, че от тия супер-мега-несериозни постове просто си личи че човека се ебава. Както и да е. Нареждайте си.Първоначално написано от justinsfhc
Келешка звучи по на мястоПървоначално написано от Анонимко
А за другите неща - това показва само че съм по-готЕна от теб
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
5 причини да ти не вярвамПървоначално написано от justinsfhc
1. Защото си грозен китаец с коса тип каска
2. Защото за разлика от теб имам някакво ментално ниво
3. Защото 3/4 от нормалните хора те спукват от бой само кат те видят.
4. Защото имам кола, а ти лъжеш хората, че са ти я краднали, а всъщност си я продал, за да си земеш спирт от близката аптека.
5. Защото майка ти се самоубила, защото не те е оставила в дом за бавноразвиващи се индивиди...
zatapi me batencedobre 4e ima koi da ti ruga parcala za 4istene v debeloto 4ervo 4e ina4e 6e umre6 ot neredovno defekirane olqt v sobstvenoto si povru6tano dokato ti smenqt katetura
14 pri4ini da mi lapa6 kura s kef
1.za6toto na maika ti i haresa
2.za6toto na baba ti i haresa
3.za6toto na sestra ti i haresa,vupreki 4e e samo na 6
4.za6toto na purvata ti bratov4edka i na neq i haresa
5.za6toto i na vtorata ti bratov4edka i haresa
6.za6toto na lelq ti i haresa
7.za6toto na pra baba ti i na neq edno vreme mnogo i haresva6e
8.za6toto na strinka ti i haresva
9.za6toto na vuina ti i haresa
10.za6toto ba6ta ti e travestit i napravo obojava da go pravi
11.za6toto na gajeto ti i na neq i haresa
12.za6toto na krustnicata ti i haresa
13.za6toto na purvata bratov4edka na lelqta na ba6ta ti i haresa
14.za6toto i na teb 6te ti haresa
sledvat 9 pri4ini da si navre6 toaletno blok4e v traheata i 7 pri4ini da se sumnqva6 v tova dali maika ti ne te e za4enala invitro v azerbaijan ot zarazen s 6ap donor.
Не само на тебе...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()