Neznam dali o4akvam nqkakyf syvet ot vas ... ili po-skoro iskam da spodelq neshto ... no ... da vidim otkyde da zapo4na.
Spomnqm si 4e predi vreme Slavi beshe kazal edin vic ... koi beshe sledniqt ... maika kara myja si da razkaje na 16 godishniqt si sin za pti4kite i p4eli4kite ... i bashtata otiva i kazva na mom4eto ... "sine, ti ve4e si golqm ... imash li si priqtelka?" i mom4eto poglednalo typo bashta si zaradi typiqt mu vypros ... i t.n. ne mi se razkazva celia vic ...

E,da ... samo 4e az sym ve4e po4ti na 17 ... i si nqmam priqtelka ... i mi stava mn gadno kato se setq za vica ... moje bi zashtoto vyv nego taka e predstaveno 4e ... izglejda nenormalno ... a moje bi si e ... neznam ... prosto ne sym 4ovek koito kato vidi nqkoq koqto da mi haresa ... vednaga shte po4na da se natiskam ili neshto drugo ... ocenqvam horata po haraktera ne po vynshnostta ... predpo4itam da opoznaq 4oveka predi tova ... dosta 4esto mi se slu4va ... da svyrsha s fazata na opoznavaneto samo 4e ve4e da e prekaleno kysno ... t.e. 4uvam repliki ot roda na "ti si mi mn mn mn dobyr pritqtel i neiskam da te gubq kato takyf" ... mnogo e ujastno !
Prosto useshtam nqkakva praznina v sebe si ... i vsqka ve4er kato ostana za pove4ko vreme nasame s mislite si ... i mi e mn gadno za tova 4e nqma nqkoi do men ... neznam kak to4no da go opisha ... typo mi e 4e nqkvi idioti koito po cql den mislqt za sex, pari, koli i gyzariq ... nqmat takyf problem kato men ... neznam kak to4no da go opisha ...

ami blagodarq na tezi koito pro4etoha temata ...