.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    pita6tata
    Guest

kak da se predpazia...

poneje niama dostata4no pari za vibrator i za tova izpolzvam telefona mi koito e s vibraci za da si go zaviram v gaza i pitaneto mi e dali mu vredia po tozi na4in ,a i toi na men?i kak moga da go predpazia ot zabremeniavane!MOLIA VI KAJETE MI SERIOZNO!

awe tva e izvrateno we!!!! posle toq telefon si go slaga6 na uhoto i kade li o6te ne. pfffff ne ne mn e zle tva
    A SMILE MAKES LIFE BETTER

Re: kak da se predpazia...

Цитирай Първоначално написано от pita6tata
    poneje niama dostata4no pari za vibrator i za tova izpolzvam telefona mi koito e s vibraci za da si go zaviram v gaza i pitaneto mi e dali mu vredia po tozi na4in ,a i toi na men?i kak moga da go predpazia ot zabremeniavane!MOLIA VI KAJETE MI SERIOZNO!
    тъпа пачавра дето нема кфо да прай и е решила да покаже тъпотията си и в тоя форум !!! АМАН от такива

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    A we momi4e ti ured li si ma!!!Da si zavira6 telefona u gaza i posle da si go slaga6 na uhoto i da govori6!!!Ne znaeh 4e ima takiva idotki kato tebe !JAalex(f)
    МнениеПуснато на: 06.03.2006 Заглавие:
    awe tva e izvrateno we!!!! posle toq telefon si go slaga6 na uhoto i kade li o6te ne. pfffff ne ne mn e zle tval mi e...

SAglasna
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Повече от фен
    може да му слага кондом
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Фен
    Град
    plovdiv

Re: kak da se predpazia...

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    Цитирай Първоначално написано от pita6tata
    тъпа пачавра дето нема кфо да прай и е решила да покаже тъпотията си и в тоя форум !!! АМАН от такива
    napi6i go s po golqm 6rift 6tot e super istina !
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

11 точка от правилника!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си