- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak da se predpazia...
poneje niama dostata4no pari za vibrator i za tova izpolzvam telefona mi koito e s vibraci za da si go zaviram v gaza i pitaneto mi e dali mu vredia po tozi na4in ,a i toi na men?i kak moga da go predpazia ot zabremeniavane!MOLIA VI KAJETE MI SERIOZNO!
awe tva e izvrateno we!!!! posle toq telefon si go slaga6 na uhoto i kade li o6te ne. pfffff ne ne mn e zle tva
A SMILE MAKES LIFE BETTER
тъпа пачавра дето нема кфо да прай и е решила да покаже тъпотията си и в тоя форум !!! АМАН от такиваПървоначално написано от pita6tata
![]()
![]()
![]()
![]()
A we momi4e ti ured li si ma!!!Da si zavira6 telefona u gaza i posle da si go slaga6 na uhoto i da govori6!!!Ne znaeh 4e ima takiva idotki kato tebe![]()
!JAalex(f)
МнениеПуснато на: 06.03.2006 Заглавие:
awe tva e izvrateno we!!!! posle toq telefon si go slaga6 na uhoto i kade li o6te ne. pfffff ne ne mn e zle tval mi e...
SAglasna
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
може да му слага кондом
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
napi6i go s po golqm 6rift 6tot e super istina !Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)