.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    edno oburkano momi4e
    Guest

SOS ! daite mi savet ..... pls

ohhh daite mi savet ... 4 mom4eta me haresvat . da ostavim 2-ma ot tqh i ostavat dvama koiito sa priqteli . na ediniq dadoh nadejda a drygiq go ostaih . mom4eto ot tqh koeto mi haresva me haresva i mi predlaga no neznam dali da trygna s nego za6toto imam 4yvstvoto 4e moq priqtelka revnyva .. toi e mnoo sladak i dobyr nooo ... edna priiqtelka predi kazva6e 4e i e simpati4en i 4e e hybav a sega kato razbra 4e me haresva i kaza 4e e grozen i da ne my priema .. DAITE MI SAVET ...
    KAK DA POSTYPQ : DA PRIEMA LI ILI DA GO OSTAVQ ?

Guest
    Ем то това си е твоя живот... Ако го харесваш и той тебе приеми. Може да съжаляваш, че не си приела заради приятелката ти. Не бива да се съобразяваш според мен. Нали й е само симпатичен ....

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Аз мисля че ако двамата се харесвате трябва да опитате. А мисля, че приятелката ти ревнува и за това така си е променила мнението набързо. Не я слушай, прави си каквото знаеш и искаш.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    Аз мисля че ако двамата се харесвате трябва да опитате. А мисля, че приятелката ти ревнува и за това така си е променила мнението набързо. Не я слушай...
    Аз съм на същото мнение. Щом тя не може да е с него не значи, че и ти не можеш.
    Е, ако тръгнеш с момчето, и тя започне да ти се сърди, да те избягва и т.н., ще се наложи да избираш между нея и него.
    Успех.

Фен
    Град
    Reality
    Не,аз мисля че не би трябвало да тръгваш с него. "Тоя ме харесва,оня ме харесва-ми сега с кой да се лигавя,да се правя на готина. "А и от начина по който пишеш разбирам,че не го харесваш толкова много-според мен това би могло да влоши отношенията ти с приятелката. Казвам това, което наистина мисля- мое мнение.

edno obyrkano momi4e
    Guest

;[

blagodarq vi 4e mi pomagate .
    :{ mom4eto si e tolkova hybavo i kato mi kaza 4e me haresva i napravo polydqh za6toto predi tova mi be6e simpati4en . daliiiii da my priema ?

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO

Re: ;[

Цитирай Първоначално написано от edno obyrkano momi4e
    blagodarq vi 4e mi pomagate .
    :{ mom4eto si e tolkova hybavo i kato mi kaza 4e me haresva i napravo polydqh za6toto predi tova mi be6e simpati4en . daliiiii da my priema ?
    приемай бе, не се чуди

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Повече от фен

Re: SOS ! daite mi savet ..... pls

Цитирай Първоначално написано от edno oburkano momi4e

ohhh daite mi savet ... 4 mom4eta me haresvat . da ostavim 2-ma ot tqh i ostavat dvama koiito sa priqteli . na ediniq dadoh nadejda a drygiq go ostaih . mom4eto ot tqh koeto mi haresva me haresva i mi predlaga no neznam dali da trygna s nego za6toto imam 4yvstvoto 4e moq priqtelka revnyva .. toi e mnoo sladak i dobyr nooo ... edna priiqtelka predi kazva6e 4e i e simpati4en i 4e e hybav a sega kato razbra 4e me haresva i kaza 4e e grozen i da ne my priema .. DAITE MI SAVET ...
    KAK DA POSTYPQ : DA PRIEMA LI ILI DA GO OSTAVQ ?
    Tipi4nata situacia.Na e tvoe miasto az li4no bih go ostavila,za6toto za men priatelstvoto e mnogo povajno ot nekvo si mom4e o6te pove4e,4e teb te haresvat o6te 3 mom4eta.Bi mi bilo gadno dori momi4eto da ne mi e priatelka da ia gledam kak revnuva i se drazni.Tova e moeto mnenie,koeto po nikakuv na4in ne iskam da ti natrapvam.Preceni dali priatelstvoto ili mom4eto e po-vajno za teb.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си