.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    helpless
    Guest

to da ti pisne ot tupiq cikul

ami molq za malko savet4eta,zna4i v petak i sabota sam na balove,a cikula mi doyde v4era i nqma da svar6i absolutno do togava i 6te mi e adski neudobno,pls kajete po kakuv na4in moje pone malko da namalee

P.S. osven vitamin C

сложи си тампон
    "V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"

|_P14|<A7A
    Guest
    ot kvo 6e ti e neudobno?nali zn 4e ako ne kaje6 nqma da ti proli4i.a kato ti se naloji 6e si hodi6 do WC i si smenq6 prevryzkata i gotovo.ne mislq 4e trqbva da se pritesnqva6.a na4in za namalqvane mai nqma 6toto to vse pak koli4estvoto iztekla kryv si e edna i sy6ta.......mislq 4e sym 4ela oba4e 4e fizi4eskoto natovarvane namalqva,taka 4e ako tancuva6 pove4e nqma da ima problem :}

ne ne ne tka te4e pove4e spored men pii vitamin c pove4e i pravilno ako ne kajesh nqma koi da razbere

Нищо няма да ти стане като си в цикъл! Пречи ти на забавлението само ако ти искаш да ти пречи. На мен никога не ми е пречило, нито на ходене на гости, нито на танци, нито на нищо. И то без да се тъпча с хапчета и химии.
    -----
    Използвайте кондоми, че паниката, а не бебетата ще ви вземат здравето!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от |_P14|<A7A
    ot kvo 6e ti e neudobno?nali zn 4e ako ne kaje6 nqma da ti proli4i.a kato ti se naloji 6e si hodi6 do WC i si smenq6 prevryzkata i gotovo.ne mislq 4e trqbva da se pritesnqva6.a na4in za namalqvane mai nqma 6toto to vse pak koli4estvoto iztekla kryv si e edna i sy6ta.......mislq 4e sym 4ela oba4e 4e fizi4eskoto natovarvane namalqva,taka 4e ako tancuva6 pove4e nqma da ima problem :}
    ти наистина ли спортуваш по мн по време на цикъл????
    та тва е мн опасно, замииле се малко,че така се засилива и можеш да получиш кръвоизлив/особено на мен въобще не ми дават,щото имам по-обилно кървене/

Повече от фен
    Град
    sofia

Re: to da ti pisne ot tupiq cikul

Цитирай Първоначално написано от helpless
    ami molq za malko savet4eta,zna4i v petak i sabota sam na balove,a cikula mi doyde v4era i nqma da svar6i absolutno do togava i 6te mi e adski neudobno,pls kajete po kakuv na4in moje pone malko da namalee

P.S. osven vitamin C
    женшен и жасмин. Има и китайски чайове. Помагат

Град
    Ghetto Gospel
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Цитирай Първоначално написано от |_P14|<A7A
    ти наистина ли спортуваш по мн по време на цикъл????
    та тва е мн опасно, замииле се малко,че така се засилива и можеш да получиш кръвоизлив/особено на мен въобще не ми дават,щото имам по-обилно кървене/
    i az mislq kato shadow4e ! Tova e super opasno! Osven tova kravote4enieto ti se zasilva pri fizi4esko natovarvane!!!!

Sloji si tampon,piii vitamin C i priqtno prekarvane na bala
    Господи Дай Ми Сили Да Променя Нещата, Които Мога!Дай Ми Сили Да Приема Нещата, Които Не Мога!Дай Ми Акъл Да Направя Разлико Между Двете....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си