- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Koe za vas e na po-preden plan?
Kogato imate vrazka s momi4e/mom4e vie ste s nego zaradi sexa,nezavisimo kakva/kakyv e;za6toto vi kefi i iskate samo sex;iskate seriozna vrazka;zada q/go obi4ate;za da si zapalvate vremeto;i kak bihte gi podredili po otno6enie na tova kakvo iskate ot edno mom4e/momi4e nai ve4e vav va6ata vrazka?
Mislq,4e pove4e mneniq na mom4eta i momi4eta,6te stane po qsno i na dvata pola kam kakvo se stremqt nai-ve4e.
Стремя се към сериозна връзка и любов. Ако съм толкова загоряла, не бих започвала връзка само заради секс.
зависи от самия човек.. ако го обичам, естествено, че секса няма да е от значение, нито пък ще съм с него поради материални или други причини
обаче ако не изпитвам чувства, ясно е, че причината ще е друга
сега съм сама, но последната ми връзка беше ако не за запълване на времето (все пак и други неща биха могли да го запълнят), то за да се опитам да разнообразя живота си... и да се оттърва от мислите за някои хораеми.. не се получи ии просто се разделихме.. безразлично ми е, на него сигурно също
всъщност... до сега само с един човек съм искала да бъда не само ей така.. и бих дала всичко, но едва ли...![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Znam, che nikoga ne trqbva da kazvame nikoga... no vse pak NIKOGA ne bix tr1gnala s momche samo zaradi SEX, pari ili prosto ei taka. Nito na men shte mi e priqtno, nito p1k na nego. Za men po-vajno e da ima razbiratelstvo, doverie, priqtelstvo i nai-veche LIUBOV!
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
mislq 4e v edna vruzka tr da ima raznoobrazie, i sexa e 4ast ot tova...no ne smqtam 4e tova tr da e na pruvo mqsto(vupreki 4e za vseki e razli4no)![]()
аз съм с някое момче, ако имам чувства към него... не тръгвам с някого просто за идеята да не съм сама.. няма смисъл..
1. на мен няма да ми е добре с него...
2. има възможност да го нараня...
кое е на преден план ли.. ми да го обичам...,да сме заедно, а секса идва от само себе си,не е фикс идея![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mi ne iskam nqkoq kratka i ne traina vruzka sus sex predpochitam po produljitelna i sus seriozni 4uvstva
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Сексуалното привличане е на първо място, когато човек започва нова връзка, после идва и влюбването в самия индивид - качества ум разбиране помежду си и оттам страмежа за дълга връзка. Честно казано ако няма сексуално привличане връзката не продължава повече от 10 срещи дори и да е с най-прекрасния човек.
Сериозна веъзка.. макар , че на мен май бързо ми писват ама карай :P
HONDA - The Power Of Dreams
сериозна връзка определено.предпочитам да можем да сме приятели,да си споделяме,да се разбираме,да си имаме доверие,да се обичаме,да ни е приятно заедно и да можем да се забавляваме :P
Но разбира се трябва да има страст и привличане,една връзка не може без тях![]()
бих започнала връзка, в която да давам и да получавам любов. Предпочитам дългите връзки![]()
Мда, и аз съм на същото мнение. Няма смисъл от връзка основана само и единствено на секс.Първоначално написано от `Death`Whore`
I`m trying to make your dreams come true...
Любов Разбирателство Уважение Подкрепа
Тия неща са на 1во място. След това е секса.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Да и аз съм на това мнение!Първоначално написано от FikyScHetOo
Тръгвам с някой, защото ми харесва, приятно ми е да съм с него. В една връзка определено търся любов, уважение, приятелство, подкрепа. Само заради секса...тъпо е някак, а и не мисля, че секса е най-водещото в живота на един човек.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
В една врЪзка трябва да има любов...разбирателство уважение доверие глупаво е да тръгнеш с някого само заради секса
Предпочитам дЪлгите връзки![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Ако съм с някой то е защото ме привлича и то не само физическо привличане,а самата му същностНикога не съм извеждала на преден план секса..той е нещо спонтанно,което присъства във връзката.
Но и не бих тръгнала с някой само заради едното разнообразие...това е доста подло спрямо другия и едва ли такава връзка би имала голямо бъдеще...
mnogo otnositelen vapros![]()
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!