- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- priqtelki...
zna4i problema e sledniq Imam si mnogo dobra priqtelka i mnogo si spodelqme i se razbirame no ve4e dosta 4esto zapo4nahme da se karame za nai-prosti ne6ta ponqkoga az se draznq ponqkoga tq ...i dosta se poskarvame ...neznam ve4e kak da se starpqvam ponqkoga 6toto ina4e puk sme super dobri priqtelki i si pomagame....
ами и аз си имам супер добра приятелка с която се караме , аз и викам ама тя не ми се сърди щото си ме знае ква съм нерва и как паля от най-малкото нещо,просто се познаваме супер много и тва че се караме не е проблем.за това ако сте супер добри приятелки ще те разбира че не си в настроение и няма да ти се сърди за глупости както и ти на нея
"V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"
Недей да обръщаш толкова внимание.
Приятелите в живота са доста предходни, смалко от тях ще запазиш връзки цял живот.
Като те дразни кажи и, а ако нещата съвсем не вървят просто недейте да се виждате известно време.
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Първоначално написано от vra4ka
хахах,добра тактика![]()
аз си спомням,че веднъж не бях много в настроение и с врачка спорихме нещо и супер и се изнервих и тя на мен.. после не си писахме 2-3 дена,видяхме се след седмица и всичко беше ок![]()
а и ние често спорим и се ебаваме една с друга и не се сърдим за простотии..
а с най-добрата ми приятелка от класа се караме,т.е се заяждаме като тя е нервна или аз.., а най-лошия случай е и двете да сме нервни.. хъх.. ама всичко минава,стига да сте истински приятелки![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
blagodarq za savetite 6te i kaja pak vapreki 4e i kazvam po 1000 puti i 6te si pogovorim i se nadqvam vsi4ko da e O.K
Съгласен съм.Първоначално написано от vra4ka
![]()
Moje bi prekaleno mnogo vreme ste zaedno.Първоначално написано от Анонимко
xaxax ima go toq problem na vsqkude probvai kogato se skarate vednuj dva puti ti da otstupish![]()
И азПървоначално написано от p4elata_brumze
"Пази се повече от приятелите си от колкото от враговете" Сигурно това е причината че сте много време заедно. Ограничете контактите! По рядко се виждайте.
Ами и аз имах такъв момент с най-добрата ми приятелка тази година-на всяка дума си се дразнехме,постоянно се заяждахме,станахме дори саркастични.Но в един момент изтрещяхме и си казахме всичко,което ни е дразнило,даже се развикахме.Но след това всичко се оправи,защото разбрахме какво трябва да правим и да не правим за да не се предизвикваме^^Направи и ти така,накарай я да си поговорите и да си кажете защо се дразните,покрещете си да ви мине ядаА ако тя не иска да направи нищо за да запази приятелството ви,по-добре српи да я считаш за най-добра приятелка а просто за стара позната.Все някога ще намериш ИСТИНСКАТА си приятелка(като моята
),дори и да ти отнеме известно време,не се отчайвай,на нас ни трябваше една година докато зацепим,че най се разбираме и най си допадаме за приятелки
И сега много си се радваме и много си се обичаме и ни е страшно смотано,когато не сме заедно!Потърси момиче,което да те приема с недостатъците ти
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
emi,6tom ste tolkova dobri priqteli ne si zaslujava da si razvalqte priqtelstvoto za takiva ''gluposti'',kakto ti samata kazva6.Prosto sednate i si pogovorete.tova e nai-dobroto re6enie
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
ейй хорица мн ви благодатя настъпи голям обрат при нас
значи след като караниците продължиха известно време изобщо не се виждахме а на даскало ходеше с другите момичета .но една вечер тя ми каза че всащност мен не може да ме замени за нищо и аз нея и оттогава сме неразделни и мн си се обичаме СУПЕР СЕ РАДВААААМ![]()
![]()
![]()
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?