- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- priqtelki...
Ами и аз имах такъв момент с най-добрата ми приятелка тази година-на всяка дума си се дразнехме,постоянно се заяждахме,станахме дори саркастични.Но в един момент изтрещяхме и си казахме всичко,което ни е дразнило,даже се развикахме.Но след това всичко се оправи,защото разбрахме какво трябва да правим и да не правим за да не се предизвикваме^^Направи и ти така,накарай я да си поговорите и да си кажете защо се дразните,покрещете си да ви мине ядаА ако тя не иска да направи нищо за да запази приятелството ви,по-добре српи да я считаш за най-добра приятелка а просто за стара позната.Все някога ще намериш ИСТИНСКАТА си приятелка(като моята
),дори и да ти отнеме известно време,не се отчайвай,на нас ни трябваше една година докато зацепим,че най се разбираме и най си допадаме за приятелки
И сега много си се радваме и много си се обичаме и ни е страшно смотано,когато не сме заедно!Потърси момиче,което да те приема с недостатъците ти
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)