.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Свършвам бързо ????

Значи до скоро бях девствен но сега съм го правил с приятелката ми около 6-7 пъти вече но тя последните пъти искаше без презерватив та проблема ми е че без презерватив свършвам много бързо буквално за минути та искам да попитам това нормално ли е в началото като не съм го правил без презерватив така да се получава защото ми е някво кофти толкова бързо ??

GOSTdfh
    Guest
    davai samo taka moi 4ovek

първо недей да го прайш без презерватив та да не пускаш след некой ден тема " ПОМОЩ ! приятелката ми е бременна " . А като се с презерватив ако пак е бързо като усещаш че нема да издържеш мн забави темпото и така . А и кфо тръгнал от 2 седмици го прай и иска по 1 час да е*е

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    първо недей да го прайш без презерватив та да не пускаш след некой ден тема " ПОМОЩ ! приятелката ми е бременна " . А като се с презерватив ако пак е бързо като усещаш че нема да издържеш мн забави темпото и така . А и кфо тръгнал от 2 седмици го прай и иска по 1 час да е*е
    dam
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Какво означава "няклолко минути"? Ако са 30..ти си Бог аххахаха Аз без презерватив не искам...щото така. Само веднъж съм го правил. А може би ще свършваш по-бавно така.

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    защо вобще пускаш тая тема тва се постига с практика ве рибо и разбирасе психолигеческа нагласа ние не можем ти помогнем като ти дадем някъв тъп съвет
    ако искаш да не свършваш толкова бързо резни си оная работа 100% гаранция ти давам че деиства
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Не си прави такива експерименти без презерватив... И още повече че си и неопитен... А за бързото свършване - еми логично, без презерватив е мн по-различно чувството. А пък и това се постига с времето. Не можеш от вчера да го правиш и да си вече полов атлет. А пък и като се усещаш, че ще свършваш - забавяш, спираш, само на целувки и след малко продължаваш. така става
    HardC0re and BDSM forever

Guest
    e ti za kolko iska6 da svar6va6 za 5 4asa li mnogo qsno 4e e normalno

normalno e spoko am trea za okolo 15 min , noo za bez prezervativ e po malko qsno 6tot e po golqm kefa

Град
    Balagria/Sofia
    Човече не го прави без презерватив!!! Познавам момче което от такиа експерименти плаща 400лв. за аборт... иначе кво да ти кажа за бързото свършване- ако пиеш преди секс 2 бири ти е гаранция поне 30мин. оба4е ти намалява удоволствието И знай че отначало почти всички сме мноо бързи..

Guest
    10x на всички с практика всичко предполагам ще се оправи а иначе за които го интересува за бързо свършване има предвид 2-3 мин защото с презерватив няколкото пъти дето съм го правил е повече и от 30 мин

Голям фен
    Град
    Пловдив
    бро...са колкото по-често водиш полов живот...по-издръжлив ще ставаш...не се притеснявай
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си