- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършвам бързо ????
Значи до скоро бях девствен но сега съм го правил с приятелката ми около 6-7 пъти вече но тя последните пъти искаше без презерватив та проблема ми е че без презерватив свършвам много бързо буквално за минути та искам да попитам това нормално ли е в началото като не съм го правил без презерватив така да се получава защото ми е някво кофти толкова бързо ??
davai samo taka moi 4ovek
първо недей да го прайш без презерватив та да не пускаш след некой ден тема " ПОМОЩ ! приятелката ми е бременна " . А като се с презерватив ако пак е бързо като усещаш че нема да издържеш мн забави темпото и така. А и кфо тръгнал от 2 седмици го прай и иска по 1 час да е*е
damПървоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Какво означава "няклолко минути"? Ако са 30..ти си Бог аххахахаАз без презерватив не искам...щото така. Само веднъж съм го правил. А може би ще свършваш по-бавно така.
защо вобще пускаш тая тема тва се постига с практика ве рибо и разбирасе психолигеческа нагласа ние не можем ти помогнем като ти дадем някъв тъп съвет
ако искаш да не свършваш толкова бързо резни си оная работа 100% гаранция ти давам че деиства
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
Не си прави такива експерименти без презерватив... И още повече че си и неопитен... А за бързото свършване - еми логично, без презерватив е мн по-различно чувството. А пък и това се постига с времето. Не можеш от вчера да го правиш и да си вече полов атлет.А пък и като се усещаш, че ще свършваш - забавяш, спираш, само на целувки и след малко продължаваш. така става
![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
e ti za kolko iska6 da svar6va6 za 5 4asa li mnogo qsno 4e e normalno
relaks normalno e
normalno e spoko am trea za okolo 15 min , noo za bez prezervativ e po malko qsno 6tot e po golqm kefa
Човече не го прави без презерватив!!! Познавам момче което от такиа експерименти плаща 400лв. за аборт... иначе кво да ти кажа за бързото свършване- ако пиеш преди секс 2 бири ти е гаранция поне 30мин. оба4е ти намалява удоволствиетоИ знай че отначало почти всички сме мноо бързи..
10x на всички с практика всичко предполагам ще се оправи а иначе за които го интересува за бързо свършване има предвид 2-3 мин защото с презерватив няколкото пъти дето съм го правил е повече и от 30 мин
бро...са колкото по-често водиш полов живот...по-издръжлив ще ставаш...не се притеснявай
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m