.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Да продължа ли напред..

Преди време си спомнята, че бях пуснал една тема 'Не мога повече' и надявам се разбрахте каква болка изпитвах от както ме заряза моята втора най голяма до сега любов и единствена ще бъде. Минаха 48 дена и не мога да я забравя. Чудя се какво прави, с кого е, дали си е мислила за нас, дали иска да й се обадя, да се видим (да отида в града, в който тя е в момента). Минаха близо 2 месеца и не мога да я забравя. Много я обичах и още съм в някакво състояние, което даже и аз не мога да си обясня. Има момичета, които ми обръщат внимание и се закачат с мене, имат някакви симпатий и те бяха едни от хората, които бяха близо до мене, когатом е заряза. Има едно-две много привлекателни, умни и красиви момичета, с които много искам да се събера, обаче не съм сигурен, дали това е правилния избор. В смисъл такъв, че да не стане така, че бившата да има още чувства към мене и да поиска да съберем отново. Но едно нещо ме спира да си мисля за това, защото минаха 2 месеца. За тея 2 месеца можеше да ми се обади 1 път, да ми кликне, да ми прати смс, да ме потърси в icq, irc, skype и да ми прати email. Това ме спира да си мисля, че още мисли за мене и има някакви чувства към мене. Поставете се на мое място и се опитайте да решите какво да правете, моля ви от сърце .

Не съм човек, който избързва за решенията си, но просто чувствам, че ще се чувствам добре с някое от тея две момичета, да намера утеха, да ме обикнат отново..

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Недей да живееш с миналото,отдай се изцяло на сегашния момент Така или иначе ако ти е писано да бъдеш с бившата,то тогава ще си бъдеш с нея за в бъдеще.Сега си живей живота

Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Недей да живееш с миналото,отдай се изцяло на сегашния момент Така или иначе ако ти е писано да бъдеш с бившата,то тогава ще си бъдеш с нея за в бъдеще.Сега си живей живота
    Така да. Давай що ми се отдава възможнот и го искаш. Вероятно винаги ще си спомняш за нея което е нормално, но не си пропиляваи времето. Може след време да се окажеш много много по - щастлив

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Голям фен
    Град
    sofia
    ne mislq che oshte ima chuvstva kum teb i mislq che trqbva da se otdadesh na nqkoq nova lubov i bolkata ot starata shte otihne
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    така де ако ти е писано ще се съберете,а сега си живеи живота
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Повече от фен
    Забрави бившата, щом не те е потърсила значи явно вече няма чувства към теб. Щом си харесал някое момиче, а при това както каза ти "умно и интелигентно" не му отказвай. Живей си живота и ще видиш, че след време дори няма да си спомняш за нея.

Guest
    Забрави бившата, щом не те е потърсила значи явно вече няма чувства към теб

Много я обичах и все ОЩЕ я обичам. Просто когато се забавлявам и се сетя за нея, как се чувствах когато ме заряза (без да ми отговаря, вдига и пише) и се сдухвам, мисля си за нея и стоя на това място. Просто ме е страх да продължа напред, защото много я обичам и ако наистина тя ме е обичала (както поне казваше..) ще ме потърси, н осе страхувам, че ако ме потърси и съм с друга ще се откаже от мене. Но ако продължавам така само ще си съсипя бъдещето, навярно сега му е времето да се осъзная и да продължа напред, но просто нямам сили. Колкото и приятелите да ме запознават с различни мацки всичко върви супер, но щом се сетя за нея и прецаквам всичко

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Гледай си живота!Тя,ако е искала е щяла да те потърси...Пък и след като сте се разделили вече мн малък е шанса да се съберете отново,а и да се съберете нищо няма да е същото!Пробвай с някое от онези момиче,може би там е новата ти любов!(Аз така бих постъпила)

давай смело, дай си още един шанс.. недей да живееш със спомени, тя ако е искала е щяла да ти се обади.. пък и да ти се обади, отрежи я, имай малко достойнство.. айде и успех с другите момичета

Град
    Dobrich
    Vij kakvo spored men e nai dobre da i zv1nne6 vse pak ni6to ne gubi6 ako opita6 , nakarai q da se vidite i kogato razbere6 p1k 4e e nqmalo nikak1v smisal togava prod1lji napred s drugo momi4e . Se pak ima edna prikazka Risk pe4eli risk gubi ama nali ti kazvam po dobre i se obadi . A i ako moje da popitam vie kolko vreme ste hodili ???
    Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Минали са 2 месеца,тя не е обадила и ти продължаваш да живееш с илюзии?Не го прави вече.Има ли смисъл да бъркаш в стари рани?Живота е пред теб,както сам казваш около теб има момичета,кото ти обръщат внимание,може би ако ги опознаеш още повече ще разбереш че те са много по-добри от бившата,че могат да те обичат по начина по който наистина заслужаваш.не може да чакаш цял живот тя да се обади ,да ти свирне след 3-4 месеца мълчание и ти да затърчиш по нея.Разбирам че за теб това е била страшно голяма любов,която не може да се забрави за няколко дни,но си длъжен поне да се опиташ и да започнеш нов живот

Град
    Sofia
    Братко забрави,че тази съществува,защото се съсипваш по този начин!И аз като теб не исках да забравя предишното си гадже и бях се отчаял,но повярвай не си струва да си тровиш живота заради нея!Остави я в миналото и гледай право напред!Късмет
    People once believed that when someone dies,a crow carries their soul to the land of the dead,but sometimes sth. so bad happens that the soul can't rest.And sometimes The Crow can bring back that soul to put wrong things right...

Guest
    Ае бал съм я ! Писна ми да се самосъжалявам, днес сестра ми завършва и ще излеза с приятели и ще се натряскам здраво и вече ще я заеба тотално. Мерси на всички, които отворихте и помогнахте в темата

Re: Да продължа ли напред..

ЩЕ ти кажа едно:

Първият път обичаш от любов, вторият, за да отмъстиш, третият по навик.

Фен
    Град
    Онзи виртуален затвор за човешкото съзнание, наречен Матрицата
    Ще кажа само едно - прав си само за първото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си