Преди време си спомнята, че бях пуснал една тема 'Не мога повече' и надявам се разбрахте каква болка изпитвах от както ме заряза моята втора най голяма до сега любов и единствена ще бъде. Минаха 48 дена и не мога да я забравя. Чудя се какво прави, с кого е, дали си е мислила за нас, дали иска да й се обадя, да се видим (да отида в града, в който тя е в момента). Минаха близо 2 месеца и не мога да я забравя. Много я обичах и още съм в някакво състояние, което даже и аз не мога да си обясня. Има момичета, които ми обръщат внимание и се закачат с мене, имат някакви симпатий и те бяха едни от хората, които бяха близо до мене, когатом е заряза. Има едно-две много привлекателни, умни и красиви момичета, с които много искам да се събера, обаче не съм сигурен, дали това е правилния избор. В смисъл такъв, че да не стане така, че бившата да има още чувства към мене и да поиска да съберем отново. Но едно нещо ме спира да си мисля за това, защото минаха 2 месеца. За тея 2 месеца можеше да ми се обади 1 път, да ми кликне, да ми прати смс, да ме потърси в icq, irc, skype и да ми прати email. Това ме спира да си мисля, че още мисли за мене и има някакви чувства към мене. Поставете се на мое място и се опитайте да решите какво да правете, моля ви от сърце .
Не съм човек, който избързва за решенията си, но просто чувствам, че ще се чувствам добре с някое от тея две момичета, да намера утеха, да ме обикнат отново..