- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Of tazi lubov...
4estno da ti kaja neznam kak taka no sum v absoliutno su6tata sitoaciq
... ili pone e po su6tiq vupros haresvam da ne kaja i obi4am edno m po-golqm e ot men ... toi rabote6e v edno zavedenie az i edni priqtelki hodehme edin put i ot togava tam i vse tam iskah da hodim i naistina hodehme tam oba4e u4a na drugo mqsto i nqma kak da se vijdame pove4e .. vseki put kogato hodeh toi me svalq6e .. pleze6e se usmihva6e mi se nz dali e nqkakuf znam,no daje si prehvurli i negova snimka v moq gsm .naistina nz kakvo mi stava a az se praveh na nedostupna .. vednuj be6e do6ul uj zamalko i nakraq be6e do men na moq stol
be6e mi mn qko do nego makar 4e ne go priemah taka kakto sega .. Toi zamina da raboti na moreto i az...az edva sega razbrah,4e go obi4am tolkova mn 4e napravo nz .. spord men toi neznae 4e imam nqkakvi 4ustfa i za tfa i az pitam kak da gi izrazq ..? kakvo da napravq s mom4e na 21 na koito da dokaja 4ustfata si ?.. a mi skoro trqbva da se pribere 4e v grada ima praznik i se nadqvam da se razbere si4ko ..A na teb mili4ka ,ami mislq 4e be6e spomenato po kakufto i da e na4in da se izrazqt 4ustfata ,no da ne ostava6 bez da si opitala .. az nemojah da mu kaja predi da zamine ,no sega smqtam da go napravq dori da go zagubq i kato priqtel .. 6te znam pone 4e sum opitala...