.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    шошолинка
    Guest

чат влюбване

хей хорица здравейте,
    искам да ви задам един въпрос и ако нямате точно мнение няма смисъл да се хабите да пишете каквото и да било
    и така преди време си чаткак нонстоп с едно момченце, което познавах ема почти не се засичахме никаде, веднаж си вървя по центара и го виждам ако знаете само как ми се подкосиха краката просто стоя и си милсиля , защо така се получава леле май се влюбих в тоя пич без даже да съм си контактувала с него наживо хахаха и сега незнам какво да правя, защото ви казвам отдавна не съм хлътвала така най-вероятно ще си помислите че съм супер глупава ема аз просължавам да мисля за този човек и изобщо немога да погледна друг, когато не съм си лафила с него известно време направо полудявам, незнам той какво изпитва ема май няма нищо подобно отнегова страна оффф незнам кажете нещо

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Еми, като за начало стига само сте чатили. Щом те кефи го покани да се видите някъде. Едно е в чата, друго е на живо. Лафете си...
    Флиртувай с него. Виж какви ще бъдат реакциите му, как ще се държи с теб.
    Успех.

Голям фен
    Град
    sofia
    da vizualni kontakt e mn vajen i spored men 4rez 4at ne moje da se opoznaete toklova kolkoto pri edna sre6a na jivo taka 4e nqkoi put kato 4atite moje da se razberete da se vidite navun i taka sled vreme moje da se polu4i ne6o pove4e
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Mnogo chesto xorata sa edni v irc, a v deistvitelnost sa dosta razlichni.. Ponqkoga se poluchavat nepriqtni iznenadi. Zad1ljitelno trqbva da izlezete. Predloji my da izlezete. Ako toi prieme, znachi te v1zpriema malko po na seriozno ot drygite, s koito samo si chata.. No sreshtata e mnogo vajna. No ne ochakvai mnogo, dori i da prieme. B1di istinska i se opitai da go opoznaesh povechko. YspeX!
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Еми като вече сте си говорили в чат
    значи можете да поддържате връзки и навън в
    истинския живот щом си лафите постоянно в
    чата защо не си лафите и на живо?Незнам за мен
    няма нищо срамно,просто отиди и му кажи това,което
    мислиш и той ако е пич ще те разбере

Re: чат влюбване

Цитирай Първоначално написано от шошолинка
    хей хорица здравейте,
    искам да ви задам един въпрос и ако нямате точно мнение няма смисъл да се хабите да пишете каквото и да било
    и така преди време си чаткак нонстоп с едно момченце, което познавах ема почти не се засичахме никаде, веднаж си вървя по центара и го виждам ако знаете само как ми се подкосиха краката просто стоя и си милсиля , защо така се получава леле май се влюбих в тоя пич без даже да съм си контактувала с него наживо хахаха и сега незнам какво да правя, защото ви казвам отдавна не съм хлътвала така най-вероятно ще си помислите че съм супер глупава ема аз просължавам да мисля за този човек и изобщо немога да погледна друг, когато не съм си лафила с него известно време направо полудявам, незнам той какво изпитва ема май няма нищо подобно отнегова страна оффф незнам кажете нещо

Точка 1 от правилника!
    Благодаря!
    мии според мен неможеш да общуваш на живо а само виртуално и трябва да го промениш това

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Еми, като за начало стига само сте чатили. Щом те кефи го покани да се видите някъде. Едно е в чата, друго е на живо. Лафете си...
    Флиртувай с него. Виж какви ще бъдат реакциите му, как ще се държи с теб.
    Успех.
    Именно!

da no sled kato zadalbo4ite ne6tata vnimavai da ne stane po lo6o az bqh v su6toto polojenie kato teb i zadalbo4ihme s nego a sega razbrah 4e toi se e bazikal s men a mi govore6e takiva ne6ta....i sega vs den go vijdam i vse edno ne se poznavame i az pla4a li pla4a... zatova mn dobre si pomisli dali toi e seriozen s teb za6toto i az kato tebe bqh obedena
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

да се влюбиш в някой, който не си виждал и пипал......АБСУРД

Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    e nali momi4eto kaza 4e go e vijdalo xaxax samo 4e ne sa govorili na jivo

Re: чат влюбване

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    Цитирай Първоначално написано от шошолинка
    хей хорица здравейте,

Точка 1 от правилника!
    Благодаря!
    мии според мен неможеш да общуваш на живо а само виртуално и трябва да го промениш това
    Ха ... какво съвпадение и аз съм така .. в чата съм съвсем различна .. адски много говоря а на живо .. мале мале .. тишина в залата :P
    HONDA - The Power Of Dreams

еми наистина земете да излезнете друго неможе

Голям фен
    Ахаа.. най-добре си излезте.Опознай го повече,защото както вече ти казаха в IRC са едни, на живо - други.. Просто се опитай да си говориш повече с него на живо,да те опознае като човек.Прави му разни намеци и т.н.. и ако ти отвърне значи работата ще я бъде :)

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    явно ти си го видяла но той тебе не.. еми що не излезете някъде? на кино,на кафе,на разходка.. лафете си на живо не само по чата
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Това нещо го маркирай и му дай copy и като влезе в irc му дай paste
    <shosholinka> Adi da hodim na kafe! {P}
    HardC0re and BDSM forever

Град
    na lunata....
    Не е точно така. Това че ти не си го изпитал не значи че е невъзможно да се случи!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от obicham_pateto
    Не е точно така. Това че ти не си го изпитал не значи че е невъзможно да се случи!
    А аз точно така искам да се влюбя... не ме интересува кой как изглежда...

няма значение де...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

[i]I az sum bila v absolutnoto su6toto polojenie.Oba4e nzm tova m.kak se otnasq kum teb.Pri men be6...purvo priqtelski i posle po4naha komplimentite i taka.4e ne se polu4i mejdu nas ne se polu4i, no tova koeto mi trqbva6e ot nego si go polu4ih-negovoto priqtelstvo emi vij sa, taka nikoi ne moje da ti kaje dali toi ima 4uvstva, razklaji malko.Za kakvo ste si pisali, kak se durji sprqmo teb i togava ve4e moga da ti pomogna
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

risk si e da se vlubish v nekoi koito samo si go vijdala i 4atila bez nikaf drug kontakt ako se okaje ne to4no takaf kakafto e v 4ata?
    Fuck The Religion

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си