- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vupros kum mom4etata(spe6no)
Zraveite!Vuprosa mi e sledniq:
Zna4i predstavete si 4e ste se izkefili na edno momi4e i ste se opitali da q zagovorite i da se zapoznaete,no ne se e polu4ilo.Sled kato dulgo vreme ne q vijdate si namirate priqtelka. No sled vreme sre6tate drugata macka(deto ne ste mogli da se zapoznaete s neq) i tq zapo4va da vi svalq,kato dosta otkrito pokazva 4e ima interes kum vas. Kakvo bihte napravili-6te se svalite li s neq i ako da samo svalka za edna ve4er li 6te bude ili 6te zarejete gadjeto si?
Molq vi kajete mi kak bihte postupili-mnogo e vajno da znam?Predvaritelno blagodarq na vsi4ki!![]()
Ами трудно ми е да кажа, но можеби бих преценил към коя имам по силни чувства.![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
mi az sum momi4e no ako bqh mom4e ne bih trugnal s onaq koato ne mi e oburnala vnimanie da e mislila na vreme
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
MMM problem s dve resheniq izberi sam ednata ot dvete
Fuck The Religion
Taka taka!!Първоначално написано от black_dimond
![]()
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
съгласна съмПървоначално написано от [UN
Zavisi ot dvete momicheta...1-voto momiche det ne sam mogal da se zapoznaq s neq...ne sam bil v vluben v neq q .. za da zareja vednaga gadjeto si...pak i shtom sam si hvanal gadje znachi tq me e privlqkla po nqkaf nachin....moito mnenie e che trqbva dadenoto momche da si pomisli...i da si preceni s koq ot dvete she mu e po hubavo...nie ne mojem da ti kajem kakvo bi napravil..;P{}
Еми ако си обича приятелката от какъв зор да тръгва с някоя си, която преди време я харесвал, а пък после тя му се натиска?? Ама ако не го е еня за гаджето му, ще тръгне с новата. Аз незнам какви са му чувствата към приятелката му, ама щом позволява да му се сваляш, значи не е особено влюбен...![]()
i az taka mislq! \Първоначално написано от black_dimond
/
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
Ами наистина послушаи сърцето които обичаш повече ....
Как и кога България ще се оправи ??
What i can say im livin for my baby but i can't figure out why im at my temple with this gun ..
Ше се сваля със 1-вото момиче...
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Нямам мнение по въпроса.
Ехоооо...ти къде ровиш темата е от 2006 годинаПървоначално написано от StringTheorist
![]()
![]()
![]()
(хора без работа)
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
а аз се чудех как още не е заключена![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
Ще преспя с нея един път, но няма да зарежа гаджето си![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Айде още 100 човека да му кажат че е идиот?(щом му се връзвате вие какви сте бтв?)
После да непитате що темата е на 1 страница ОТНОВО?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ai siktir sprete se malko s teq turskite seriali .....
Първоначално написано от gevitooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Съвет от мен , незарязвай това момиче с което си в момента заради някъв каприз на няква фръцла , не се знае зад "свалката" и каква лоша умисъл се крие ... може просто да иска да те раздели с приятелкатати и после да те зареже като мръсно коте ... имала е възможността да бъде с теб , щом е избрала да ти каже "НЕ" да си бърже сълзите сама ... казва ти го човек който е изпадал в такава ситуация , без лоши последствия и наранени сърца!.
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Тая тема е по-стара от мен.
Пуснато на: Сря Май 17, 2006 11:04 pm
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.