.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Zasto vinagi ste s enameri nqkogo da te uniji

Eto oste edna,poredna obarkana istoriq :) Xodex s edno mom4e 3 meseca(koeto za mene si e mnogo)no nakraq skasaxme zastoto zapo4na da se darji ujasno s mene.Parvona4alno ne beshe taka beshe mil mnogo me xaresvashe s dve dumi svalqshe mi zvezdi no sled tova nesto se promeni darjeshe se pove4e ot gadno s mene razpravashe kakvi li ne nesta za mene pred vsi4ki 4e sam bila mnogo tapa,kak ne sam mogla da razbera 4e za nego az nisto ne ozna4avam i oste po gadni nesta kato naprimer 4e sam sedela na skuta mu 5 4asa no ne bilo moglo da mu stane.Ne se opitvam da go razbera i ne me kasae tova no e razpraval na vsi4ki tiq gluposti i sega me e mnogo sram.Kakvo da prava?

Ами ако си АБСОЛЮТНО сигурна че всичко това го е казал, заржи го по май-бруталния начин по който се сетиш без да ти мигне окото.

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Колкото и да ти ври и кипи отвътре ,напук на всичко,отвръщай с пренебрежение на всичко това.Всяко чудо за три дни.Следващият път,когато се опита да ти каже нещо,с широка усмивка му отвърни:"Ако мислиш,че ми пука какво мислиш за мене..."и го подмини със същото весело настроение.Старай се да изглеждаш естествено.Така направо ще го насереш!

Голям фен
    Град
    sofia
    ako nqkoi zapochne da se durji taka s men dirktno shte mu biq shuta prosto qvno e golqm malumnik i ne moje da oceni kakvo ima a i ne trqbva da pozvoliqvash poveche da se durjat taka s teb az ne bih pozvolila
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Напълно съгласна съм с e_l_i_z_a. Недей да обръщаш внимание, да не ти пука, той го прави именно с целта да ти стане гадно и да с почувстваш зле, така че не му се връзвай на простотията. \/
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Колкото и да ти ври и кипи отвътре ,напук на всичко,отвръщай с пренебрежение на всичко това.Всяко чудо за три дни.Следващият път,когато се опита да ти каже нещо,с широка усмивка му отвърни:"Ако мислиш,че ми пука какво мислиш за мене..."и го подмини със същото весело настроение.Старай се да изглеждаш естествено.Така направо ще го насереш!
    i az mislq taka :}
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Повече от фен
    Въобще не му обръшай внимание, той ще говори, ще говори, ще види че вече няма на кой да прави яд и ще спре. Просто недей да се тормозиш заради такива идиоти!

Не си струва да се ядосваш. Просто се опитай да не му обръщаш внимание. Иска да се обиди и нарани, а ти да се срамуваш. Само че защо трябва да се срамуваш от нещо, което не е вярно?! Хората, които познаваш и държат на теб, няма да променят мнението си заради приказките на някой комплексиран малоумник. А онези, които не те познават и му пригласят или по някакъв начин вярват в думите му, то просто не си заслужава и да ги познаваш. Така че давай я по-бодро. Имаше една приказка: "Не се измъчвай, че някой ти говори зад гърба, радвай се, че си пред него!"
    -----
    Използвайте кондоми, че паниката, а не бебетата ще ви вземат здравето!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Bydi tazi s koqto uj e bil...a pak vsyshnost ne e uspql da ima...bydi nedostapna..ne obrashtai vnimanie na glupostite mu..detski istorii...hodi s visoko vdignata glava...i znaesh li kakvo she stane...she ti padne v krakata skoro pak...vinagi stava taka..povqrvai mi

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a

Просто се прави че не ти пука, който държи на теб и те познава няма да му вярва

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Голям фен
    Град
    S o F i A
    hahaha egati sme6nika
    vurni si mu go...tupkano
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Цитирай Първоначално написано от The Interceptor
    Ами ако си АБСОЛЮТНО сигурна че всичко това го е казал, заржи го по май-бруталния начин по който се сетиш без да ти мигне окото.
    mmmmm.... da taka e!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ne6i4
    Цитирай Първоначално написано от The Interceptor
    mmmmm.... da taka e!
    И аз съм на това мнение!!!

Повече от фен
    егати тъпака.намери начин супер яко да го наредиш-и самия него и ако може пред приятелите му.после да не ти пука...

uffff....milichka i az bqh kato tebe samo che hodehme 7 meseca ...toi seki den po nqkolko pyti mi kazvashe kolko sym bila typa i t.n. i se neshto kato ostanem na same i se neshto0 me oprekvva...tfa ne sym pravela kakto trqbvaaa i t.n. edin pyt go kaza i pred drugi hora i az vika a we ei muhlio a ti kato nemojesh da napravish 1 svqsna shpa*la po-dobre zamylchi...i men mi pisna veche ot nego!Vinagi kato kaja neshto s koeto toi ne e syglasen vednaga me izkarvashe typa....i nakraqqq mu dadoh gaS \/ \/ \/
    Ne e VajNo kaKvo GoVorQt HorAtA Za TeB...VaJnoTo e KogATo Se ObyRnesH VsicHki Da MlyKnaT !!!

bezrazlichieto e nai-golqmoto oruvjie........pravi se ,che ne go poznavash i poveche 6te go zaboli,otkolkoto da se qdosvash i nai-veche da mu go pokazvash

Повече от фен
    Otmini vsi4ko sus usmivka.Ne mu otmu6tavai - grozno e da padne6 na negovoto nivo.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си