.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Фен
    Град
    plovdiv

udovolsviq predi seksa

s kakvo si raznoobrazqvate igrata predi seksa imam v predvid smetana , qgodi , 6okolad, led i tnt imam v predvid probva li li ste haresva li vi i kakvo bihte prepora4ali na drugite zadaljitelno da probvat
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    с лед е мн готино,адски много се възбуждам особено като се поразтопи и после като ме оближе ,направо умирам от кеф. иначе съм пробвали с бонбони да ям от него ,то не искахме мн да се мацаме,амашоколада им се разтече и после целите бяхме шоколадова,а забравих,че и докато ги ядях бее със завързани очи \/ беше мн яко,особено на него....

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    с лед е мн готино,адски много се възбуждам особено като се поразтопи и после като ме оближе ,направо умирам от кеф. иначе съм пробвали с бонбони да ям от него ,то не искахме мн да се мацаме,амашоколада им се разтече и после целите бяхме шоколадова,а забравих,че и докато ги ядях бее със завързани очи \/ беше мн яко,особено на него....
    na men led i smetana sa mi favorite
    no i sas 6okolad nqma da izpusna da probvam
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    и снегът през зимата вършеше работа като отидем в някой парк, доста възбужда...

Голям фен
    Град
    Пловдив
    ммм мн обичам да я мажа с сметана и ягодки...мм..и после бавно с езиче да я оближа цялата...ае сладка работа
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    оуу подкрепям напълно
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си