.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    {Natali}
    Guest

Energiinite napitki i alkohola

naskoro 4uh 4e edin ot nai-barzite na4ini za Iztreznqvane e RedBull ?? vie kakvo mislite taka li e za6toto znam 4e se pravqt alkoholni kokteili sas energiini napitki a sega pyk da se i iztreznqva ot tqh kak vsa6tnost vliqqt te ?? v slu4aq i poprincip ?

Фен
    Град
    plovdiv
    deistvat tonizira6to ,za6toto sa s dosta golqmo sadarjanie na kofein
    sveta e 6irok,sveta ni privli4a,v nego 6te sre6tne6 i laski i strast,no nikoi nikoga ne 6te te obi4a tai kakto te obi4am AZ!!!

Голям фен
    Град
    SF
    sus zeleva ili 6kembe 4orba se iztreznqva nai-burzo

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Използват се след като станеш за тонизиране.Аз лично предпочитам да си взема Кофейн и Таурин на таблетки.Това са двете основни съставки на енергиините напитки.Те не се използват за да не спиш ... повечето са заблудени и затова ги пият.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Голям фен
    Град
    SF
    kofein,taurin,guarana i efedrin ve4en den za na6ite du6i

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ефедрина вече не се произвежда, както разбрах...
    Поне в цивилизования свят не се произвежда. В Турция си се продава по аптеките.
    За някой по-горе гуараната е естествен източник на кофеин къдете има гуарана не слагат синтетичен кофеин.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ми аз съм пробвала няколко пъти енергийни напитки примерно Пит бул,Ред бул,Секс и тн.,обаче нищо не чувствам.В смисъл нито енергия нито нищо )) очаквала съм нещо повече.А за изтрезняване вече не знам.

Град
    vidin

Re: Energiinite napitki i alkohola

Ми аз съм пробвала няколко пъти енергийни напитки примерно Пит бул,Ред бул,Секс и тн.,обаче нищо не чувствам.В смисъл нито енергия нито нищо )) очаквала съм нещо повече.А за изтрезняване вече не знам.
    pri mene e sa6ata rabota RED BUll-a e dobar drugite sa bokluk

Голям фен

Re: Energiinite napitki i alkohola

Цитирай Първоначално написано от {Natali}
    naskoro 4uh 4e edin ot nai-barzite na4ini za Iztreznqvane e RedBull ?? vie kakvo mislite taka li e za6toto znam 4e se pravqt alkoholni kokteili sas energiini napitki a sega pyk da se i iztreznqva ot tqh kak vsa6tnost vliqqt te ?? v slu4aq i poprincip ?
    stava da iztrezneesh s redbul ama ne iztreznqvash mnogo pak i posle te boli korema ot alkohola smesen s redbul.. nai dobre pivni edno kafe sas sol
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Guest
    Абе те че тонизират тонизират ама ако си вкарал как що си треа алкохолец нищо не помага само сън ина4е може с кафе да се пробва но пак няма гаранция

Супер фен
    Не изтрезнавяш ми по скоро дават повече пауър че да пиеш повече и да маймунееш съответно. Няма си по готино от Ред Булче с Тюламорче.
    2т. системно

некаф смешен
    Guest
    с кисело мляко се изтрезнява НАЙ-качествено

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от некаф смешен
    с кисело мляко се изтрезнява НАЙ-качествено
    Не е верно хората са си го казали - Две шкембета и две ср-нета.
    2т. системно

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    знчи наистина това с редбула е истина ... изтрезнява се доста бързо или поне ставаш по дуре... но ся се пак ако си като труп смао сън ще ти помогне ... незнам защо наистина помага толкова не съм се замисляла ..но наистина помага аи съм го изпробвала но не върхо себе си а върху други хора в единия случаи човека заспа след няма и 5 минути .. а в другия след 20 мин чоека вече беше дуре ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

ще ти дам конкретен пример, на морето изпих около 400 водка, някак си успях да си купя един питбул, мислех си че ще имам повече енергия в дискотеката да дивея, изпих го след 10 мин отидох в кенефа неспрях да пикая много време и като излезнах от кенефа вече нямах желание да танцувам изобщо.... как се преебах а? оттогава повече никога енергиини с алкохол... същия е ефекта и ако пиеш енергиина и след час да кажем алкохол, след известно време го изпикаваш алкохола и само с набутваш с пари за него...
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Guest
    az vinagi kato ida na disko nqkade si zimam Red Bull s nqkva vodka no govorq za nai mnogo 2 golemi vodki i efekta e naistina mn zdrav,zashtoto ti stava mn gotino i nito draifash nito zalitash,ae vse edno si nadrysan

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си