.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    FiRe_LaDy
    Guest

Samo za kupona i nishto poveche ili ?

Ako si imam priqtel i za izvestno vreme zamina izvyn grada s nqkolko pr,no gadjeto mi ne e s men.Tam obache sma se razbrala da si spinkam s edno momche.Prosto priqtel.E to ne se znae de ko shte stane.Ma za sq si go obicham kato priqtel kakto i toi me.Dali tva e gadno det go praq za priqtelq mi.Vypreki,che az si g obichkam mnogo.Prosto za shouto.Dali e redno? :P

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Зависи къв смисъл влагаш в тва"спинкам"
    спинкам-спя с някого на едно легло
    или спинкам-правя секс със него
    Щом ти е приятел не мисля че е редно да си прайте такива уговорки,ама..ти си знаеш кви са ти отношенията с приятеля с гаджето.Аз ако бях на твое място и си обичах човека до мен,никога нямаше да си помисля за такива неща,камо ли пък да ги усъществя

Голям фен
    Град
    sofia
    be ne mnogo pravilno no ako si mislish samo za priqtelq si nqma problem kakto veche sum kazvala zabivkite minavat i zaminavat a lubovta ostava taka che shte e nai dobre da go razkarash drugiq sa da budesh chestna kum priqtelq si
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

ми не е правилно от твоя страна..

ми 4есно казано тва е гадничко но ти си решаващ
    VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ако ще спите, защо да е пробем. но ако отивате да лягате и да правите други работи...не е добра идея. Правил съм го и не е кой знае какво. Малко е безмислено и глупаво

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Щом ти е приятел не мисля че е редно да си прайте такива уговорки,ама..ти си знаеш кви са ти отношенията с приятеля с гаджето...

Аз съм на същото мнение.

Щом ти е приятел не мисля че е редно да си прайте такива уговорки,ама..ти си знаеш кви са ти отношенията с приятеля с гаджето.Аз ако бях на твое място и си обичах човека до мен,никога нямаше да си помисля за такива неща,камо ли пък да ги усъществя
    Съгласна съм !
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !{{{}}}

Супер фен Аватара на sometimes_
    Мда, така е.
    Не мисля, че е редно да постъпваш така с приятеля си, доста е глупаво от твоя страна.
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от j0r0_fear
    ми не е правилно от твоя страна..
    Аха!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си