- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Samo za kupona i nishto poveche ili ?
Ako si imam priqtel i za izvestno vreme zamina izvyn grada s nqkolko pr,no gadjeto mi ne e s men.Tam obache sma se razbrala da si spinkam s edno momche.Prosto priqtel.E to ne se znae de ko shte stane.Ma za sq si go obicham kato priqtel kakto i toi me.Dali tva e gadno det go praq za priqtelq mi.Vypreki,che az si g obichkam mnogo.Prosto za shouto.Dali e redno?:P
![]()
Зависи къв смисъл влагаш в тва"спинкам"
спинкам-спя с някого на едно легло
или спинкам-правя секс със него
Щом ти е приятел не мисля че е редно да си прайте такива уговорки,ама..ти си знаеш кви са ти отношенията с приятеля с гаджето.Аз ако бях на твое място и си обичах човека до мен,никога нямаше да си помисля за такива неща,камо ли пък да ги усъществя![]()
be ne mnogo pravilno no ako si mislish samo za priqtelq si nqma problem kakto veche sum kazvala zabivkite minavat i zaminavat a lubovta ostava taka che shte e nai dobre da go razkarash drugiq sa da budesh chestna kum priqtelq si
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
ми 4есно казано тва е гадничконо ти си решаващ
VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..
Ако ще спите, защо да е пробем. но ако отивате да лягате и да правите други работи...не е добра идея. Правил съм го и не е кой знае какво. Малко е безмислено и глупаво
Първоначално написано от LP_girl_14
Аз съм на същото мнение.![]()
Съгласна съм !Първоначално написано от LP_girl_14
![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !{{{}}}
Мда, така е.Първоначално написано от LP_girl_14
Не мисля, че е редно да постъпваш така с приятеля си, доста е глупаво от твоя страна.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Аха!Първоначално написано от j0r0_fear