.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    nina *
    Guest

кола маска или епилатор

каква е разликата през колко време сте гладки с едното и другото

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    хмм разлики ще ми е малко трудно да ти кажа,за това първо почвам с прииките:
    1.и двете процедури болят
    2.и при двете коренът се изтръгва заедно с косама и поради това космите растат по-бавно/за разлика от бръсненето/
    и разликите според мен:
    1.с епилатор боли повече-всеки косъм се маха един по един докато с кола аската се хващат доста наведнъж и така няколко пъти.
    2.епилатор може да използваш у вас,докато кола маската се прави в козметичен салон/за предпочиане е,за да има добър ефект и за да не се изгориш/
    3.с епилатор е по-голяма вероятността от подкожни косми.
    4.обезкосмяване на триъгълника с епилатор според мен=мазохизъм

аз лично предпочитам с кола маска по ред причини единствения плюс на епилатора е,че хваща и мноого къси косъмчета.

Повече от фен
    Ами ако държиш на болка, давай с епилатора. И кола маската боли, но не чак толкова. Стига да си я направиш в качествен козметичен салон и всичко ще е на 6. Първия път с кола маска боли, но после все по малко. Но не е болка за умиране.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Не е задължително кола маската да се прави в салон, аз мога и сама Не мога да определя с кое повече време "съм гладка", защото на едни места винаги с епилатор, на други - кола маска. Според мен предимството на колата е, че премахва и мъртвата кожа и мястото изглежда "свежо". Все пак за мен е доста скъпо удоволствие да ходиш на козметик за всичко.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ами аз предоичитам с кола маска ,не съм гледала с кое съм по дълго време гладичка..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си