- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- И вие ли мислите така?
Значи аз мисля, че ако стане всичко ще е по различно ама не съм сигорен дали първия ще повярва зада се получи вие как мислите?
прочетох го няколко пъти ама нещо не мога да схвана мисълта ти.какво имаш в предвид?извинявай ама съм малко сънена още![]()
leleee pi4 zaklevam se v tova koeto si napisal ili pone taka kakto si go napisal nqma nikakav smisal redaktirai si vaprosa i go zadai kakto trqbvaПървоначално написано от dr. pesho
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Аз не сам сънена, но нямам никаква представа за какво си писал и въобще каква е идеята на тематаПървоначално написано от Анонимко
![]()
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
hmmmmmmmm i az ni6to ne razbrah xaxaxax
Пич смени дилъра...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ще стане, ще стане. Аз мисля, че ще стане. Не се притеснявай, всичко ще се оправи...![]()
![]()
мисля че ще стане, но само ако първият повярва, което по своему е доста трудно, но ако се опиташ да напишеш по-ясно темата ще мога по-точно да ти отговоря
и аз не разбрах какво имаш предвид, ама ми се струва,че вместо отговор си натиснал нова тема??
за пръви път ще правиш секс или?и искаш да измами някоя?
Аз си го интерпретирам така:![]()
![]()
Ако стане така,че момчето си покаже,че е гей,всичко ще е различно,но първият, с когото иска да го направи,няма да му повярва,че той е гей вече..Ми демонстрирай му го тогава,ше повярва мисля аз
![]()
![]()
![]()
Тва ми го измъдри съзнанието
Аре са наградка за изобретателност ...чакам
Пхахахахахахахаха Ти ме умори!!!!!!!! =D>Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
![]()
![]()
пФ...и тук ако схванах кво пише та на![]()
Първоначално написано от Corpse_Bride
Ами аз друго обяснение нямам по въпроса....иди го разбери иначе
Нима има смисъл в тая овча мисълПървоначално написано от dr. pesho
![]()
На гроба ти студен ще идвам,
за да удавя мъката в сълзи
и унило аз ще кимвам
заради твоите черно, огнени очи ...
Ми аз мисля, че първият ще повярва и ще се получи, ама пък няма да стане по-различно!
А и забравих:![]()
Abe toq pi4 q e bil piqn,q e bil napu6en,q e napisal tema vmesto otgovor...
LOCK pls
temata e dosta interesna no vse pak mislq 4e trqbva da bude iztrita
The pain is temporary!
Точно.Първоначално написано от Corpse_Bride
![]()
ehhh,kolko originalno,a?!Първоначално написано от skate_warrior
ае ще стане...ама няма да стане...щот ставането...не става...и ралтата ша стане...ама той няма да ти стане..и пак няа свършиш нищо..откажи се
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
yhuaxyhuaxyhuaxyhuax dam damПървоначално написано от skate_warrior
![]()
:P
HONDA - The Power Of Dreams
abe mom4e nekoi dati e kazwal da si pie6 xapowete predi da pi6e6 ne6ta koito i opiten psixolog kato men nemoje da razgadaeПървоначално написано от dr. pesho