.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 94

Re: Кой как се целува (целувката според зодиакалния знак)

Цитирай Първоначално написано от forrzi
    Овен (Дръзкият)
    Но несъмнено са най-големите целувчии на зодиака, с изгарящи от страст устни.
    nqh nqh nqh
    sq te sa go kazali
    i sam si saglasna s dr 4e pove4eto n6 sa verni

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Напълно съм съгласна за девата.

FiRe_LaDy
    Guest
    Ima verni neshta za moita zodiq(za drugite dori ne sma i chela).Ma tva za deto ne moje da se zadyrji s edin chovek dylgo ne e vqrno. Dokazatelstvo sam AZ i moita priqtelka.

Близнаци (Нетърпеливият)
    Това, че за Близнаци понятията вярност и сериозност са отживелица, не бива да изненадва никого. Но въпреки това, на този знак всичко може да му бъде простено просто защото целува прекрасно. Най-лошото е, че и той е наясно, че притежава тази природна дарба.
    Обожава да се целува и го прави много забавно. Понякога обаче собственото му нетърпение е пречка за постигне на желания успех. Прекалено се вманиачава в търсене на различни позиции и съчиняване на нови техники. Това не му позволява да се отпусне достатъчно и партньорът му го забелязва. Долавя го, защото тогава Близнаци не целува достатъчно нежно и любовно.
    Тишината го безпокои и няма нищо странно по средата на целувката да направи някакъв коментар. Тази изявена склонност към експериментиране може да го превърне в същинско "смукало". Затова, ако държите любовникът ви да бъде Близнаци, вече знаете с какво ще се сблъскате. Но успеете ли да се преборите да бъде по-естествен и да не се напряга толкова, целувката може да бъде за милиони.
    2 т. системно.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Мъжете и жените Рак целуват дълбоко и продължително. Може да се случи и да те стреснат. Да те накарат да си помислиш, че никога няма да те оставят на мира, че ще умрат, ако ги оставиш.
    Хахахха -раче съм и май има нещо вярно...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Guest

:)

ахаха трепе рибата тая тема.. ма ме и навява на една друга че напоследък срещам доста малко хора скорпиони. незнам що така.. иначе да, остааме белези ний. Някой Да Ме Пробва??

аз съм телче и ми беше много интересно като четах за мене си
    готинко е
    няма спор

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Много ми хареса и е напълно вярно... признавам
    0БиЧайТе СЕ!!!

Град
    Ямбол, България
    Rak rullz, werno

Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dez
    Rak rullz, werno
    Абе не знам дали рулз ама на 192370123 места съм чела, че раците са най-добрите любовници в целия зодиак.. така и не можах да го проверя.

Голям фен
    Град
    Sofia
    Това бях аз... Сори ама съм от друг комп и забравих, че не влизам автоматично.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    XiX qki4ko e tfa........ima verni ne6te za zodika ta mi (Bliznaci)
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Повече от фен
    аз съм козирог и си харесвам момче козирог,но не мога да кажа дали е вярно защото не съм се целувала
    а на тва момче ще му покажа какво има за наща зодия пък той ще каже дали е така или не
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Guest
    ei tva e naistina mn qko za men i priqtelq mi suvpadnaha ..........

Guest

Guest

Град
    Ямбол, България
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Dez
    Rak rullz, werno
    Абе не знам дали рулз ама на 192370123 места съм чела, че раците са най-добрите любовници в целия зодиак.. така и не можах да го проверя.
    еми, съжелявам )

Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!

Повече от фен
    Направих си труда да прочета само за мен (близнаци) и за приятеля ми (рак) , за да се убедя , че това е пълна глупост. Първо , тея работи , където ги пише , въобще не съвпадат нито с мен , нито с него. Второ , мислите ли , че 1/12 от света се целува по един и същи начин?!

Guest
    verno si e,pone v moq slu4ai[ra4e sym],mn qka tema =D> =D> =D>
    a tva 4e sme bili nai-dobrite lubovnici v zodiaka mn me nakefi :P

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    tova gore bqh az.sorry

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Ima neshto vqrno da...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BeBcHeTo
    XiX qki4ko e tfa........ima verni ne6te za zodika ta mi (Bliznaci)
    Има да..,но не всичко.И аз съм близнаци ;-)

Супер фен Аватара на pinki
    Lelel mnogo gotino tova! =D> Za moqta zodiq si e vqrno absolutno vsi4ko(luv)
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    Да имат да вземат тези, които твърдят, че девите били студени! “Под леда” се крие горещ темперамент. Тъкмо представителите на този зодиакален знак са жадни за целувки. В състояние са да се запалят изведнъж, но рядко атакуват. Партньорът остава приятно изненадан, установявайки, че се целуват умело и с голямо желание. При тях няма умора, пълни с енергия, която биха могли да изразходват по този начин. Една дева никога няма да предложи устните си на човек, който не е мил зъбите си, има лош дъх или пък е мърляв.
    TOVA E NAISTINA VQRNOTO ZA MOITA ZODIQ!!!{DEVA}
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

Има някой попадения,но като цяло не е вярно!
    Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си