- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой как се целува (целувката според зодиакалния знак)
Сякаш си чета хороскопа. Много точно е казано... поне за Стрелеца.![]()
Хах,като изключим,че за Водолея е омесено с Козирога-вярно е.Но мен и така ме устрийва-ще знам,че ако видя гаджето да целува някое момче да не се притеснявам![]()
![]()
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
da savpada spored vprechatleniqta mi ot horata s koito sam se celuvala.![]()
ollll tova e gotino az s16to s1m Tel4etova za mene e v1rno a za drugite nz za6totot ne znam zodiite na horata s koito s1m se celuvala,spomnqm si za koziroga i naistina e taka
![]()
Wqrwam w lubowta{P}}}}}
абсолютно вярно (близнаци)
ми...да и аз съм сагласен..това за моята зодия (стрелец) е много вярно така че наистина си заслужава да разберем каква е любимата целувка на любимият човек. =D>
Opredeleno e taka!!Vsi4ko koeto 4eta za moqta zodiq (lav) e taka)
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
хаха як0 е аз сЪм везни![]()
И при мен повечето неща са верни (водолейче)Но донякъде съм съгласна с I_Love_Dead_People- някак нелепо звучи толкова много хора по света да се целуват по един и същ начин
А ако е вярно да запазим минута мълчание за неповторимата целувка [-o<
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
az sum strelche no ne vsichko e vqrno.....smisul az si padam po po-dul;gite i zadulbochenite celuvki a ne po kusichkite i nqmam nishto protiv nqkoi da me nabliudava..ama to se si e do lichnostta ne tolkova do zodiqta![]()
хихихи аз вампир,мноо яко определение дадохте за скорпионите
:P някои неща са верни други не !!! :P
Аз съм лъв и това което пише е доста вярно.(поне за мен)
Аз много вярвам на такива работи обаче незнам дали са верни.. тоя път се обедих .. верни са.. поне това де( аз съм Телец )
ХАХАХАа тва верно е мн яко и има някой неща верни за мене(стрелче)съм))
![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
не е вярнострелец съм и изобщо не обичам кратките целувки даже обичам да ме гледат хаха
точно обратното на написаното![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !