.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

kak da zabravi6 kogato obi4a6

kvo da napravq kato ne moga da zabravq ve4e 6meseca edno mom4e?i ne samo 4e ne moga da go zabravq no ne moga da zabravq i spomenite ne spira da me boli toi e na 18 a az na 14 tova e golemiq problem spored nego makar 4e men tva ne me sprq bqxme zaedno samo 2 sedmici i vse pak az syper mnoogo go obi4am a na nego ne my pyka za men ne mojaxme da si ostanem priqteli sled kato skasaxme vapreki 4e az bqx gotova da tragna s nego sled tova i mojex no nai-mnogo za sa6toto vreme i posle pak 6te6e da me BOLI molq pi6ete mi pomoo0o0o0o0o6t

Повече от фен
    Ще го забравиш, просто излизай повече, събирай се в компании с повече момчета и съм сигурна, че ще намериш момче, на което този за който разказваш, няма да може да стъпи на малкия пръст. Не се отчайвай и не забравяй да живееш! Мисля, че с малко повече воля ще го забравиш.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не се занимавай с него. Според мен, не те заслужава.
    4 години не е кой знае каква разлика, имайки предвид възрастта ви, и заради това да те зареже... .
    Ще намериш друго момче, споко.
    Успех.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kogato obichash .. ne zabravqsh...az sam obichala v jivota si 1 pat..i nikoga nqma da zabravq tova momche nikoga...vapreki che lubovta mi beshe nespodelena i s nego sam bila samo edna hubava vecher...prosto vremeto lekuva..pritapqva chustvata...i te malko po malko izstivat...no nikoga ne izchezvat...

ei ne se izmu4vai. fakta 4e te e naranil pokazva 4e ne te e obi4al istinski.nqma smisul da se tormozi6.gledai samo napred ni6to ne e taka trydno kakto razdqlata s lybimiq 4ovek. ''nevinagi pod slunceto se skita6,nevinagi jivotut ti e pesen,no vinagi e nyjno da se pita6 ,,jivot li 6te6e da e ,ako be6e lesen,,''

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Kogato obichash .. ne zabravqsh...
    S1glasna s1m.
    I az prejivqvam takova neshto v momenta. Znam, che nikoga nqma da zabravq tova momche, s koeto bqhme tolkova kratko vreme. Toi shte e vinagi v s1rceto mi. VINAGI!!! No znam s1shto, che nqkoi den shte se nameri drygo momche, koeto da go "otmesti v edno 1g1lche", no pak shte e v s1rceto mi!
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    срещай се с повече момчета...и ще видиш,че все някое ще го замести
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Kogato obichash .. ne zabravqsh...az sam obichala v jivota si 1 pat..i nikoga nqma da zabravq tova momche nikoga...vapreki che lubovta mi beshe nespodelena i s nego sam bila samo edna hubava vecher...prosto vremeto lekuva..pritapqva chustvata...i te malko po malko izstivat...no nikoga ne izchezvat...
    Salgasna sam
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Guest

toi e zadnik!

Ama ei titqno 6ta ubiq ma!Zabravigo toq zadnik!OT NONA :smt008

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DeSsY`
    Ще го забравиш, просто излизай повече, събирай се в компании с повече момчета и съм сигурна, че ще намериш момче, на което този за който разказваш, няма да може да стъпи на малкия пръст. Не се отчайвай и не забравяй да живееш! Мисля, че с малко повече воля ще го забравиш.
    Така е!И все пак той е на 18 и има други нужди..Разбираш ме!А ти дали си готова да му ги дадеш?!

tova za vazrastta edva li e pri4inat apo skoro povod koito da opravdae donqkade povedenieto mu....a istinata e 4e samo vremeto lekuva tazi bolka i to ne tolkova 4e q lekuva kolkoto da q pritapqva povqrvai edva na 14 si 6te ima6 o6te mnogo hubavi momenti s mnogo mom4eta no te 6te doidat togava kogato nai malko gi o4akva6 za momenta mog ada ti prepora4am da ne sasredoto4ava6 vnimanieto si varhu nego a v dr ne6ta izlizai s priqteli ,zanimavai se s nqkoe hobi i t.n. sled vreme 6te razbere6 4e ne si struva da strada6 za hora koito prosto ne si zaslujavat...uspeh i pove4e usmivki idva lqto vse pak
    ЛюбоВта е дете на Въображението и баща на Страданието...

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    hey tit...nali znae6 ot lubovta boli vinagi!!! no az ne vijdam smisal da si bluska6 glavata zaredi takav bolkuk kat stefan... ne si zaslujava razbira6 li ... trqbva da pozvoli6 na sarceto ti da obikne drug...ogledai se i 6te vidi6 ot kolko qki mom4eta si zaobikolena!! prosto otvori o4ite si za drug...stefan ne e edinstven...a i o6te po malko nepovtorim toi e izrod !!!!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    sofia
    za takiva rani e nujno vreme da se vuztanovish snam che svuchi tupo no s vremeto bolkata shte utshumee
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    Зная времето лекува, пари болка още в мен,
    дано отмине някои ден и да те забравя,
    как вярвах ти безумно, а лъгал си ме ти,
    не ме моли, а си върви, всичко вече свърши.
    ...i iskam da ne zabravq6 4e vinagi moje6 da raz4ita6 na men...i na vsi4ki nas 5-te zvezdi si ni znae6 koi sme :P

mimo prava si be slance tit raz4itai na nas
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Мерси наистина много за отзивчивостта и хубавите съвети. И аз мисля,че всичко някой ден просто ще свърши и ще спра да мисля за това!...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от DeSsY`
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си