.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

много го харесвам но не знам как да го сваля

здравейте!аз съм на 13 и искам да питам тия които имат малко повече опит как да сваля едно момче.знам трябва да се държа естествено но какво друго да направя за да ме хареса.незнам...просто много го харесжам но нямам опит и не знам как да го сваля

Фен
    Град
    Reality

Re: много го харесвам но не знам как да го сваля

Цитирай Първоначално написано от missito_
    здравейте!аз съм на 13 и искам да питам тия които имат малко повече опит как да сваля едно момче.знам трябва да се държа естествено но какво друго да направя за да ме хареса.незнам...просто много го харесжам но нямам опит и не знам как да го сваля
    Малко информация даваш,но все пак- покажи му по някакъв начин,че го харесваш. Когато се засичате го поздравявай,усмихвай му се. Измисли нещо да го питаш-дали ще е свързано с училище или с нещо , което имате общо.Бъди мила с него,развеселявай го- така ще му станеш по-симпатична,пък и ще можеш да го опознаеш и ти самата по-добре,защото не винаги хората са такива,каквито изглеждат.Но в крайна сметка карай и по-леко-не като някаква обезкуражена девойка само да му се буташ.

Град
    In youre smile
    mi kato za na4alo moje da go nakara6 da ti obyrne vnimanie kato mu se usmihva6 i si zadyrja6 pogleda po-dylgo vyrhu nego.posle go zagovarqi ot vreme na vreme,prosto ei taka.i kato go zagovarq6,trqbva ne da se mesi6 v li4niq mu jivot,a da go pita6 za ne6to ob6to m/u vas.starai se da se zasi4ate po-4esto.i da si govorite po-4esto.nai-nakraq moje toi sam da ti predloji da izlezete na kafe,no ako tova ne stane-predloji mu ti.uspeh!!!
    Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
    te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
    znaesh obichash me i ti !!!

Град
    In tH3 GrAvEyArD
    Кажи му: "Ади да ходим на кафе." Отидете на кафе, говорете си, после се уговорете кога пак ще се видите, покани го на купон... почни да го прегръщаш, да танцуваш с него и той ако ти отвърне със същото - еми значи ще стане работата...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Говори си по-често с него. Обръчай му повече внимание. Покани го да излезнете някъде и така.
    Успех.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    обръщай му повечко внимание...закачай се с него...поглеждай го игриво..отделяй му време...прави му намеци,че го харесваш...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Сега ме мързи да пиша винаги повтарящото се мнение..представете си..още веднъж( ),затоваааааааааааааааааа.. .
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=38787 ей в тази темичка съм описала всичко достатъчно подробно. \/

DDRDDR
    Guest

s 1 desna prava v levoto o4o i ako ne e svalen pak edna desna prava v levoto

blqblqblq DDR
    Guest

Цитирай Първоначално написано от DDRDDR

s 1 desna prava v levoto o4o i ako ne e svalen pak edna desna prava v levoto

hihihihi ako ne padne 6utiraigo leko s fint mejdi madite

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    znae6 li az popitah priqtelq na setsra mi vednuj po sa6tiq vupros i toi mi kaza...budi sebe si i 6t euspee6! vqrvai 4e ti si N1!!!
    ..estestveno ne zabravqi da se grije6 za sebe si(vun6en vid)ako ti si TREPACH mace nqma kak da ne te zabeleji a posle si4ko po reda si

draj se estestveno a ako ne te xaresa dori i 4elna stoika da mu napravi6........
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си