- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Dali 6te stane ....
Zna4i po princip kosata mi e svetlo kestenqva,no ot 1 godina se boqdisvam vseki mesec i sam 4erna, no re6ih da ne q mu4a tolkova i vuprosa mi e:
ako se obezcveti i boqdisa svetlo kest i posle se napravat ki4uri dali 6te hvane i da si q ostava taka ??
haha може и да стане ако ти остане нещо от косатане я мъчи аз от 5 клас се боядисвам .... по едно време почнах сяка седмица просто няма цвят който да не съм била ... кат почнеш от розова и стигнеш до зелена и синя и ся за тва съм с удължена коса :P щадете си косите че един ден ще съжелявате
"V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"
e daama az sam 11 klas i ne iskam polovinata mi kosa da e 4erna drugata rusa.... za tva trqbva da e svetla i posle si q ostavam estestvenata
6toto drug na4in ne vijdam...
еми аз също съм 11 клас.значи предо нова година бях с горния пласт рус а долния чере и нямаще друг начин за нова година да си я направя еднаква без много да и вреда освен да я боядисам кафява и знаеш ли сега съм си кафява не искам и да си помислям за руса.ако искаш ще ти дам една две снимки да видиш,само си кажи skype профила ако имаш такъв
Както каза SheLLia - може да стане, ако ти остане коса. Все пак не виждам защо трябва да си правиш кичури след като си я уравновесиш до твоя цвят. Така и така, като ти прорасте косата, пак няма да е красиво и пак ще си я гориш, за да си подсилваш кичурите...
emi az 6te si izvada ki4uri i nqma da q boqdisvam moje bii tva misla drugata sedmica 24-25 mai da go naprava i 6te vi kaja posle
ina4e iskam snim4ica
da ama kyde da q pratq![]()
По-добре се посъветвай с фризьор, не разчитай на това кой какво ти е казал. Щом я боядисваш от толкова време сигурно бая ти се е увредила, така че по-добре се консултирай със специалист.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
SheLLia na velikova_88@abv.bg ako moje![]()
ina4e ycMuBkaTa az sam govorila ve4eto daje se 4uda za kvo po4nah da se boqdisvam... ama kusno
az si misleh 4e vuob6te ne moje da stane no mojelo ili pone na dumi za sega
![]()
Ще останеш без коса на 30, това ще стане...