.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    ludichkata__
    Guest

kartichka za klasnata

Zdraveite,sladuri.
    Imam edna molba Tazi godina s moq klas zavyrshvame i otivame na bal v Sl.brqg. I se poluchi mnogo kofti, zashtoto klasnata ni se razbolq seriozno i nqma da moje da doide. Utre shte i idem na gosti da q vidim kak e i da i podarim podaryka, koito sme q vzeli...no ne znaem kakvo da napishem v kartichkata...t.e. znaem, no neshto ne znaem kak prodyljavashe tova koeto iskame da i napishem "Za vremeto, kogato dnes shte byde nqkoga...."
    Mnogo molq nqkoi, ako moje da pomogne da go napravi
    Blagodarq vi predvaritelno!

Голям фен
    Не знам дали е за случая,но ако се добави и нещо за класната може и да стане:
    "Колко дълго сме чакали този,последният час,а пък сега сме разплакани,никой не бърза от нас.Сякаш към старите чинове всеки е вързан с въже.Тук от деца сме преминали в млади жени и мъже,влюбено всички сме гледали,в клас ни е толкоз добре.Нека звънецът последен времето хукнало спре!"

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Мега фен
    Град
    София
    Ми според мен това по горе е банално. Нека всеки един от вас да напише нещо от него си- верно то ще стане тетрадка а не картичка но поне ще е оргинално. Дай тетрадката на секи и да напише или пожелание или фън спомен от даскалото или с класа. Много по добре ще е така

Това на грийн лейди е хубаво,но зависи какво искате да е,спомен...или нещо да напишете което вие мислите..нещо от сърце...не казвам че спомена не е,но нещо което сам си го измислил понякога значи много повече
    I.KoGaTo.SuMnE.Ti.PrEgUrNi.Me.MaLko.ObIcH.DaI.Mi.H aiDe.LuJi.Me...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си