.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Казанова
    Guest

Kak da zabiem edno momi4e???

Като 4ета из форумите на много места 4ета за този проблем.Из статиите нищо не пи6е за това.
    Момчета даите ва6ите савети как забивате гаджета
    А вие момичета какви момчета харесвате,какво гледате във тях.Може да кажете някои ва6и слабости на които не може да устоите ако ви ги каже(направи) някое мом4е \/

Град
    In tH3 GrAvEyArD
    На какво не мога да устоя ли?? Еми на такива, дето ми изцепват култови фрази от рода "заболя ли те като падна от небето" или нещо такова. Не мога да устоя да не им тегля една българска!
    Ми прави й комплименти, обаче за неща, които наистина ги мислиш. Например може да ти харесва шапката й и да й кажеш "Много си сладка с тая шапка". Ей такива неща... Просто се държиш естествено... А и човек, бъркаш се... тука е пълно с такива теми!

mi.... trudno e da se kaje no mislq 4e nai mn ni pravi vpe4atlenie kogato 4ovek se dyrji estestveno i ne se opitva da izpykne pred ostanalite!ima dva tipa momi4eta!
    ednite obi4at perkovcite,teq koito se perqt
    drugite obi4at obiknovennite det ne biqt mn mn na o4i(az sym ot teq)
    ako iska6 za zabie6 edno momi4e dryj se estestveno !pravi i komplimenti i ...... taka!sigurna sym 4e 6te q svali6!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Харесвам самоуверините,но не и прекалено надути. Обичам момчето да може да ме забавлява,да може да ме разсмее дори когато съм в най-кофти настроение.Мн ме дразнят някви простаци,които само се правят на интересни .Най-важното е да сте мили с едно момиче и да я уважавате :P
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

аз харесвам естествените хора, с които мога да си приказвам на всякакви теми, харесва ми също да се чувствам сигурна и да знам, че винаги ще ме защити

Цитирай Първоначално написано от iskrichka
    аз харесвам естествените хора, с които мога да си приказвам на всякакви теми, харесва ми също да се чувствам сигурна и да знам, че винаги ще ме защити
    i az s1m taka,, Iskrenostta e nai-vajna za men. Trqbva da b1dem sebe si, zashtoto rano ili k1sno istinata izliza naqve i togava stava losho.. Neka ne se l1jem i ne si slagame maski na takiva, kakvito ne sme
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от [UN
    HappY]
    i az s1m taka,, Iskrenostta e nai-vajna za men. Trqbva da b1dem sebe si, zashtoto rano ili k1sno istinata izliza naqve i togava stava losho.. Neka ne se l1jem i ne si slagame maski na takiva, kakvito ne sme
    евала...очарован съм...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Повече от фен
    Град
    sofia

Re: Kak da zabiem edno momi4e???

Цитирай Първоначално написано от Казанова
    Като 4ета из форумите на много места 4ета за този проблем.Из статиите нищо не пи6е за това.
    Момчета даите ва6ите савети как забивате гаджета
    А вие момичета какви момчета харесвате,какво гледате във тях.Може да кажете някои ва6и слабости на които не може да устоите ако ви ги каже(направи) някое мом4е \/

Момичетата обичат готините момчета - тези с нови дрешки, чувство за хумор и т.н. А пък ако момче Й подари цвете......това много ще я впечатли. Поне при мен така става

Повече от фен
    Град
    sofia
    аз оби4ам мом4етата да ме карат да се смея ,да ми правят комплименти и да не се правят на голямата работа пред приятелите си

ами мен ме свалиха последният път с цвете.Според мен това е тайната на успеха

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Мен ме свали с едно шише водка. Няколко дена ме канеше да пия с тях. И ся ходим с приятеля ми 8 месеца. На алкохол никога не мога да устоя. Това е ключът към моето сърце.
    HardC0re and BDSM forever

Guest
    Мен момичетата ме свалят с поглед,техните красиви блестящи очи...
    Мога да пропилея цяла вечност гледайки тях,стига да съм възнаграден от нейните ягодови устни...
    Бъди естествен дръж се с тях като приятел не ги сваляй,просто бъди с тях...Бъди мил споделяй всичко и тях ги изслушай...
    Повярвай ми работи.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Мен ме свали с едно шише водка. Няколко дена ме канеше да пия с тях. И ся ходим с приятеля ми 8 месеца. На алкохол никога не мога да устоя. Това е ключът към моето сърце.
    hahhaha

Град
    Там където слънцето е на небето
    Само така!
    Обичамявеееееееееее!!!!!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от marche
    аз оби4ам мом4етата да ме карат да се смея ,да ми правят комплименти и да не се правят на голямата работа пред приятелите си
    To4no taka!

queenlykate!
    Guest
    e pak edno i su6to ....
    az si padam po-nestandartnite ne6ta...tr da me zaintriguvat-podkrepqm nqkoi ot vas-za razsmivaneto,komplimentite...
    mom4eta treniraite pogledite i usmivkite -v nqkoi ot slu4aite(na konkretni mesta) deistvat OTLI4NO

Супер фен
    М яко ще е да започне да си говори с тебе , да се държи много мило да прави комплименти...

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    mom4eta mnogo na toq svqt...no edno svqsno mom4e se razli4ava po durjanieto si..da bude mil a ne da nagrubqva hora koito ni6to ne sa mu napravili..no za jalost te6kari mnogo!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си