.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: TATTOO

mi6lence_to
    Guest
    Здравейте.Искам да попитам някой от Варна дали знае къде правят временни татуировки и каква е цената.Аз днес ходих до едно студио,но там ми казаха,че било забранено да се правят такива татуировки.Та знаете ли някъде да правят?

Re: TATTOO

Цитирай Първоначално написано от fergieson
    awe za kakvo vyobshte ti e tatuirovka?maini tezi gluposti.sloji piyrsing.
    апффф стига с тия дупки и тия гадусти бе ... ужас
    oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Roxy e prava-edva li moje6 da zali4i6 napylno edna istinska tatuirovka taka,4e kojata ti da stane nepokytnata kato pyrvona4alniq si vid!!!A i spored teb po-dobre li e da dade6 moje bi(ne znam kak vyrvqt cenite na tatusite no si predstavqm) o6te tolkova pari kolkoto e bila smata tatuirovka,za da ti q mahnat posle?!Naprotiv-po-dobre da si napravi6 vremenna i da si siguren 4e sled vreme 6te iz4ezne,apyk ako o6te si q iska6-6te si q napravi6 pak!Da ne zabravqme 4e moje i da ne se haresa6 vse pak!Za tova trqbva oba4e vseki sam trqbva da si napravi precenkata predi da si napravi! "Vseki si ima vkus!"-kazalo ku4eto i se bliznalo pod opa6kata!!!

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    ..добре ис помисли преди да си направиш TattOo после е възможно да съжаляваш много
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Мега фен
    Защо изобщо обсъждате премахването на татуировки? Ако дори ти минава през ума после да премахнеш татуировката, няма нужда да я правиш.

На Витошка можеш да си направиш временна татуировка във Визаж. Сестра ми ходи там онзи ден, но този, който ги прави беше излязал в отпуска и мисля, че в понеделник (т.е. утре) се връща. Цени незнам, но май били по-скъпи от постоянните. Също така искам да кажа, че ИМА временни тауировки за около 6 МЕСЕЦА. При тях боята (или там каквото) се вкарва просто в по-горен слой на кожата и организма след време я изхвърля (изключително неравномерно между другото). Същото става дори с истинските си татуировки, които са от вътрешната страна на долната устна.
    След заличаване на татуировка с лазер не остава белег, но нито татуировката се заличава напълно, нито както вече казаха кожата придобива същия си вид.
    И между другото сестра ми вчера се отказа от временните и отиде в някакво студио в Красна Поляна и си направи истинска татуировка на кръста. Страхооотна!
    Но на тебе (honey_91) не ти препоръчвам в никакъв случай истинска татуировка, защото още растеж, кожата ти ще се разтегне и татуировката няма да прилича на нищо. Също така ти трябва подпис на родител.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си