- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Hip-Hop vs. Met1l
аве не ви ли овръзна е тея теми:"чалга или рап","рап или метъл","чалта или метъл"![]()
поне да ги правихте като анкети![]()
нито едното нито другото
Хахаахха в тая тема на няколко пъти усмивката се показа на лицето миНе схванах много смисъла на тва да избираш межда рап и метъл. Само да кажа,че в момента и на попа и на арендби-то и на некфи шитни се вика рап(хип-хоп),ама тва е мноо грешно. И на друго място съм писала за мен лично рапа се прави от мс-инг и грамофони. А и фифти сент се води за хип-хоп, демек рап.
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
По-скоро хип-хоп.![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
Тогава обясни ми според теб какво е рап.
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
kak moje da srvnqvate 2 tolkova razli4ni stila muzika.tova malko kato temata 4alga vs metul!sprete!inu4e po temata metul(nightwish)
Жалки тъпи, смешници сте вие да,
как може да е толкова куха твоята глава,
просто ми иде като видя теми като тия,
осъзнавам, че вие потъвате в помия,
хип-хопа не може да се сравнява,
той не се прави, той се изживява,
метала тъп, мразя го аха,
смотани нещасници само се дерат - САТАНА!
Това не е музика, това е лайно,
знаете, че рапа е номер едно.
Bling' bling' излиза на улицата,
пазете си децата,
аз съм хип-хоп поет,
вкарвам тъпаците във кофите за смет,
никой не може да ме спре,
аз имам пари, коли, жени за теб не ме ебе.
Bling Bling,още ли не си се самоубил?
Bling Bling lele seki pyt kato ti 4eta postovete se zalivam ot smqhdano se pravi6 na typ, 4e ina4e mi staa jal za tebe
![]()
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
vze mi dumiteПървоначално написано от ^FaiNt^F
o boje pak nqkoe tupo vupros4e!!!!stiga we hora ne se li ose6tate 4e samo do sporove stigate?kakvo ot tova 4e dragan4o slu6a 4alga, a druv4o metal, a puk pikines4o hip-hop?ima li nqkukvo zna4enie stila na muzika koqto slu6a daden 4ovek?!spored mene ne!az naprimer slu6am vsi4ko kato se po4ne ot gubeci ta se stigne do metula nqmam opredelen stil,a gajeto mi e 4ist metalist i kakvo ot tova?tova e se edno da fane6 da smeli6 ot boi nai-pe4eniq 4ovek na zemqta za6toto e 4algar!sujalqvam ako ne stoqt taka ne6tata no az taka gi vijdam!su6toto za rapa onq slu6al rap,ama tova koeto slu6al ne bilo 4ist rap!e ostavi go namira da si slu6a kvo si iska!e tova e koeto zasega iskam da kaja,ako mi doide o6te-o6te 6te vi napi6a
![]()
![]()
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
za vseki vkak si ima putnici i na men mi pisna ot tezi tupi vuprosi kakto ve4e napisahПървоначално написано от terry
![]()
Хаха Блинг Блинг задобряваш бате ...скрий се да се учиш.
Мда пак разликата м/у хип-хоп и рап...
и как може да се сравнява метал с рап...
Айде да се заключи темата а...омръзна ми
brato izob6to nqmam namerenie da 4eta pove4e ot purvoto izre4enie ot komentara ti.ne sum "po-golqm rapar" 6toto ne sum raparПървоначално написано от neMec`
ne slu6am hip hop ejednevno.kazvam 4e pove4eto dri6liovci deto se pi6at 4e slu6at hip hop i sa mnogo gengsta znaqt eminem 2pac edna pesen na dmx,dve na cypres hill i HOP i tva e...ne mi govori za juvenile(ne se pi6e juvenal
) 6toto gi znam tiq ne6ta.i vzemi si nameri La Coca Nostra i/ili Reign Of Terror da 4ue6 zdrav hip hop,a ne MTV bozi.
a za teb priqteliu "zapoznai ma" (6e me umori6 ot smqh ei!!![]()
) R&B veroqtno e varnenski leibul za psevdo hip hop 6toto mnogo me sumnqva 4e nqkoga si 4uval za grupi kato Cool And The Gang i Chicago..
Вече предпочитам хип-хопа !
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Хах от кога?Първоначално написано от VAMP_GIRL
Какво ти промени мнението а?А рапа как е?
![]()
![]()
![]()
![]()
Reign Of Terroooooooor!
justinsfhc bratle mislih 4e do sq 6i sa oseti6 4e ne znam samo tes ot mtv dori neznam kakvo puskat po mtv 6tot ne go gledam ,da neznam pevci koito znai6 tii no ne opredeleno ne slu6am tova koeto se slu6a po mtv,no 6i ta poslu6am da potursq onez koito mi kaza da 4uq o6te rap pevci![]()
..impossible...
...is nothing...
Певци?Първоначално написано от neMec`
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Еми... И аз не съм видяла глас от някой раоп изпълнител.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
И двата стила ги уважавам много, но все пак: "Старата любов ражда не хваща." - рап.
"Hominem te esse memento"
Everlast,Wosh MC,F-act,Sensei,Bizzy Bone,The streets...........се хора със специфични гласове,които могат и да ПЕЯТ...могат и да редят...и още и още има...Първоначално написано от ErinEverly
Няма да кажа нищо срещу метала въпреки че при твоите изцепки само такива неща ми насаждаш в главата.
Защо се занимавате да коментирате неща,от които не разбирате...само се излагате..
Нещата, които ги пее Everlast, може да ги изпее всеки. Освен това не съм казал нищо против рапърите, а просто че не им отива да бъдат наричани певци. Повече им подхожда поети.Първоначално написано от Jamalska
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Еми да може и да си прав.Поети си е точно определение,макар че с друга интонация и мелодия и инструментал този текст би станал направо друга песен...Не знам..това е много разтегливо понятие певец...хах
чао
smqtai za 1 duma kolko ne6ta se ispisaha mi po va6ta logika det mn znaete ai kaji kak da nareka nqkoi metal pevec det pove4e ot polovinata pesni vikat kat zamaqni kak da nareka nqkoi 4algarka pevica kato ne e nikva pevica ,a ai kajete 6tot sum sig sq 6i po4nete s 132123 komentara oof kato ne razbira6 ot metul ot 4alga ot neznam kvo ne dei prikazva em jamalska mn dobre vi gi izbroi Bizzy Bone ima mn qk glas i nqma pri4ina da ne go nare4em pevec a i 6tom ispulnqva nqkav stil muzika zna4i e pevec.... ai nqmam ko da kaja prosto temata e super tupa a i ne si zaslujava da se prikaa to osven justinsfhc i jamalska nikoi drug ne e kazla ne6to smisleno si4kite sa praite 4e mn razbirate ot sqkva muzika puk to ko ni6to ob6to ai ne mi sa zaqjda pr vi ve4er ...
..impossible...
...is nothing...