- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Hip-Hop vs. Met1l
В хеви метъла пеят, а в по-тежките му разновидности - крещят.Първоначално написано от neMec`
Диджеите певци ли са? Защото и те правят музика.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
абе разбира се че метъл рапа не е музика ама става за клубове и купони.И не знам кви са тея вражди м/у двата стилааре стига вече че ми се драйфа
![]()
![]()
![]()
Linkin Park метъл ли са?Първоначално написано от lpfenka
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Доколкото аз съ видяла от стила - никакви гласови заложби няма. Друг си е въпроса, че тези, които изреди, не съм ги и чувала. Може и да не съм права, но за нещата, които съм чувала, по-правилно определение няма. Да не говорим че наистина - те са по-скоро поети, отколкото певци. Дишайте, не съм целяла да се карам с феновете на тоя стил. Просто не съм съгласна с някои мнения. Както и да еПървоначално написано от Jamalska
![]()
neMec`,
Първоначално написано от ErinEverly
Да добавя: За да бъде едно мнение смислено, то няма значение то на чия страна е[/b]
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Да, затова се извиних заобиколко. Щото обвинявам всички че говорят за метъла без да си имат и понятие, а аз тва го правя към рапа в момента. както и да е. Извинявам се!!! Просто не мога да си представя едно рап пърче (мелодия) и изява на един силен глас... Кво да правя? Ще зема си изтегля някакви песни на тези, които споменахтеПървоначално написано от exploitedteen
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Знам го... То там гласът не е толкова важен, колкото римите. Проблемът е че двата стила са прекалено различни, за да се сравняват. Просто мисля че няма никаква база за сравнение. А за фриистайла - вчера слушах едни приятели как правят и за аматьори беше много доброПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Erin Everly
Държа да кажа,че аз лично нищо не съм отбелязала по адрес на метала..било то положително или отрицателно...Отговорих си пряко и обясних защо оредпочтам рапа...
ErinEverly,въобще не си прави труда да слушаш...Не е същото ако не почувстваш тази музика.Твърде предубедено подхождаш.И аз съм доста ограничена в музикалните си предпочитания,но не си губя времето да ги ругая останалите стилове по форуми,
Хайде викам стига по тази абсурдна тема.
т. 11.
Сполай.