ф... Едно ще ви кажа на всикчи и моля нико да не ми се обижда.
Не харесвам рапа, не намирам нищо хубаво в него. Виждам само надути насрани младежи с 100-150 плочки на корема, еди-колко си килограма злато на ланците, застанал между няколко момичета по оскъдно облекло със задници тип "джанта 19ка". Не виждам красотата тук. Вярно си е - във всяко твърдение си има изключения, признавам може да има и мнопго хубави песни (просто не съм достатъчно компетентна), но това, което съм видяла от рапа не ми е направило добро впечатление. Може би не съм чувала достатъчно, мобже би и аз не разбирам, но лично за себе си аз съм видяла достатъчно и това, което съм видяла, въобще не ми е харесало. Признавам само 2 пак, незнам откъде ми идва уважението към него. Не искам да убиждам никой - не говорим за чалга, коворим за музика. Просто не харесвам рапа и съм видяла в него само липса на музика, липса на текст, липса на смисъл. Който намира нещо друго - да си го слуша. Но, моля ви, не ме карайте да харесвам рапа, защото няма смисъл. Мразя този вид музика, не искам и една песен да чуя. Не ми изтъквайте вашите мнения, за да променя своето - нито аз ще го променя, нито вие. Точка

П.П. Сори много на всички, които съм убидила. Понякога започвам да се държа към хората, харесващи различни стилове музика, като към чалгари