In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
ф... Едно ще ви кажа на всикчи и моля нико да не ми се обижда.
Не харесвам рапа, не намирам нищо хубаво в него. Виждам само надути насрани младежи с 100-150 плочки на корема, еди-колко си килограма злато на ланците, застанал между няколко момичета по оскъдно облекло със задници тип "джанта 19ка". Не виждам красотата тук. Вярно си е - във всяко твърдение си има изключения, признавам може да има и мнопго хубави песни (просто не съм достатъчно компетентна), но това, което съм видяла от рапа не ми е направило добро впечатление. Може би не съм чувала достатъчно, мобже би и аз не разбирам, но лично за себе си аз съм видяла достатъчно и това, което съм видяла, въобще не ми е харесало. Признавам само 2 пак, незнам откъде ми идва уважението към него. Не искам да убиждам никой - не говорим за чалга, коворим за музика. Просто не харесвам рапа и съм видяла в него само липса на музика, липса на текст, липса на смисъл. Който намира нещо друго - да си го слуша. Но, моля ви, не ме карайте да харесвам рапа, защото няма смисъл. Мразя този вид музика, не искам и една песен да чуя. Не ми изтъквайте вашите мнения, за да променя своето - нито аз ще го променя, нито вие. Точка
П.П. Сори много на всички, които съм убидила. Понякога започвам да се държа към хората, харесващи различни стилове музика, като към чалгари
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly